Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

3 MAHALLE VE 1 KÖYDEN ACI HABER

3 MAHALLE VE 1 KÖYDEN ACI HABER

Ereğli`de bugün kaybettiklerimiz.3 Mahalle ve 1 köyden acı haber


Sücüllü köyü sakinlerinden Fatma ErdoÄŸan’ın eÅŸi, Ramazan ErdoÄŸan ve Özkan ErdoÄŸan’ın babaları, merhum Celal ErdoÄŸan, Adnan ErdoÄŸan, Kemal ErdoÄŸan, Kenan ErdoÄŸan ve Kahraman ErdoÄŸan’ın kardeÅŸleri, Hasan ERDOÄžAN vefat etmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Sücüllü Köyü Esentepe Mahallesi Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Köy Mezarlığında toprağa verilecektir.

         

Sarıkokmaz Mahallesi sakinlerinden Muhammet, Murat, Emine, Nesrin, Hüseyin Taşçı’nın babaları, Nazikar Taşçı’nın eÅŸi, Hüseyin TAŞÇI vefat EtmiÅŸtir.

Merhumun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Sarıkokmaz Mahallesi Camiinde cenaze namazı kılındıktan sonra Sarıkokmaz Mahallesi mezarlığında toprağa verilecektir.

         

Kışla Mahallesi sakinlerinden merhum Recep Katı’nın eÅŸi ,YaÅŸar Koçak, Müşerref Karademirler, Ahmet ve Murat Katı’nın anneleri Emine KATI vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün Cuma  Namazı sonrası  Kışla  Caminde kılınacak cenaze namazının ardından Kışla   Mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

        

Merhume Fatma ile Merhum Nazım Yalçın’ın Kızı Kemal Atay, Filiz Karadeniz, Türkan UzunhasanoÄŸlu ve Ömür YılmazoÄŸulları’nın anneleri, Murat Karadeniz, Aysun Atay ve Belediye Zabıta Personeli Mehmet Ziya UzunhasanoÄŸlu’nun kayın validesi, Raif Yalçın ve Emine Yavuz’un kardeÅŸi ,Mehmet Atay ‘ın eÅŸi YaÅŸare ATAY vefat etmiÅŸtir.

Merhumenin cenazesi bugün öğle namazına mütakip Bozhane Caminde kılınacak cenaze namazının ardından ÅŸehir  mezarlığında topraÄŸa verilecektir.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo