Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

"SÖYLEYECEKLERİM MAZERET DEĞİL AMA!..”

"SÖYLEYECEKLERİM MAZERET DEĞİL AMA!..”

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


BAL Ligi 10. Grup’ta, ligin ikinci yarısının ilk maçında Hendek deplasmanından bir puanla dönen Karadeniz Ereğli Belediyespor'da Antrenör Ufuk İskender, iptal edilen gol kararının skora etki ettiğini söyledi.
İskender, yaptığı açıklamada, Hendek maçında iyi mücadele ettiklerini ifade etti. Oyuncuların maçı kazanma adına her şeyi yaptığını belirten deneyimli çalıştırıcı, şunları kaydetti:
“Söyleyeceklerim asla bir mazeret değil ancak, 18. dakikada Gökay Yiğit ile bulduğumuz ofsaytla ile uzaktan yakından alakası olmayan pozisyonunda golümüzü bayrak kaldırarak ve o bayrağa uyarak iptal eden hakemler maçın skoruna etki eden hataları ile çok net söylüyorum emeğimizi çaldı. 1-0 geriye düştük, maçı kaybedebilirdik ancak 1-1’den sonra maçı kazanacak pozisyonları da bulduk.
Ben oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan yönetim kurulumuz ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize düşen kalan maçlarımızı kazanmaktır. Kimse kuşku duymasın bu takım asla pes etmeyecek ve bu yarışın içinde sonuna kadar olacaktır.”

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo