Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"OSB'YE DEĞİL YERİNE KARŞIYIZ"

"OSB'YE DEĞİL YERİNE KARŞIYIZ"

Ereğli 3.OSB`ye karşı tepki açıklaması


EreÄŸli 'de yapılması planlanan 3. OSB bölgesinin yerine karşı olan köylü sakinleri TSO BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ’e seslendi.


Yayınlanan videoda konuÅŸan Rahim Kara; ”Görmüş olduÄŸunuz bu bölge Türkiye’nin en modern, en yeÅŸil, en yenilikçi ve en teknolojik OSB’si kurulacak diyorsunuz. Bunun 250-300 haneli bir yaÅŸam alanına OSB kurarak ve mahalle sakinlerini hiçe sayarak mı yapmak istiyorsunuz. Åžehrin ekonomik anlamda büyümesi için TSO bir vizyon ortaya koydu diyorsunuz. Bunu mahalle sakinlerinin tapulu arazilerine zarar vererek mi yapmayı planlıyorsunuz. Bunu bölge halkının düşünce ve görüşlerini görmezden gelerek mi yapmayı planlıyorsunuz. Ä°ki tane OSB, kendisiyle beraber 3 OSB bölgesinin yedekleme iÅŸlemini yapacağız diyorsunuz. Bunu çocukların oyun alanları, park alanları ile mahalle sakinlerinin tarım arazilerini ellerinden alarak mı yapacağız diyorsunuz. Bunları mı söylemek istiyorsunuz sayın TSO? Bu yeÅŸilliÄŸi ve Kıyıcak’ı yok etmeyin... “
DiÄŸer yandan mahalle sakinlerinin de OSB’ye karşı olmadıklarını yerine karşı olduklarını dile getirerek TSO BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ’e seslendiler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün2
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo