Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"KIZ İSTEME"DE ROUND-2

"KIZ Ä°STEME"DE ROUND-2

10 kişinin yaralandığı kız isteme kavgasında bu kez de kız tarafı konuştu


Amca Adnan Cin: 
"Kız istemeye kesinlikle gelmeyin. Sakın böyle bir ÅŸey yapmayın. OÄŸlunuzu bu iÅŸten vazgeçirin dedik" 

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde kız isteme sırasında 10 kiÅŸinin yaralandığı kavgada damat adayı Ä°.G.'nin ardından genç kız S.C.'nin amcası Adnan Cin Ä°HA'ya açıklamalarda bulundu. 
ÇaydeÄŸirmeni beldesinde ailesiyle ikamet eden Ä°.G., ailesi ile birlikte bir süre önce tanıştığı S.C.’yi ailesinden istemek üzerine evlerine gitti. Ancak kız isteme sırasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile iki aileden 10 kiÅŸi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çaycuma ve Devrek Devlet Hastanelerine kaldırıldı. YaÅŸanan olayın ardından hastanedeki tedavileri tamamlanan taraflar jandarma karakolunda ifade verdi. 
Ä°HA'ya açıklamalarda bulunan damat adayı Ä°.G.'nin iddialarının ardından genç kız S.C.'nin amcası Adnan Cin de Ä°HA'ya açıklamalarda bulundu. Amca Adnan Cin, yaÅŸananları şöyle aktardı: 
"Biz ilk tanıdığımızda ÅŸahsı araÅŸtırdık. Belgeleriyle birlikte evli olduÄŸunu kanıtladık. Kızımızı bekar diye kandırmıştı. Evli olduÄŸunu kızımıza göstermiÅŸtik. Fakat ÅŸahıs geçen Nisan ayında davası görülerek boÅŸanmış. Ama ÅŸahıs kız ile tanışma sırasında evlidir. Bekar olduÄŸunu söylemiÅŸ. Kızı bu ÅŸekilde kandırarak kendine sevdirmiÅŸ ve aşık etmiÅŸ. Olaylar bu ÅŸekilde cereyan ettiÄŸi için bu ÅŸahsın evli olduÄŸunu ve hatta başından iki nikah geçtiÄŸini öğrendik. Ama ÅŸahsın bizim hakkımızda yaptığı bütün beyanlar doÄŸru deÄŸildir. Kız istemeye kesinlikle gelmeyin. Hatta izne gelmeden önce ailesine ailemizi gönderdik. Sakın böyle bir ÅŸey yapmayın. OÄŸlunuzu bu iÅŸten vazgeçirin dedik. Gelmesinler, eÄŸer gelirlerse bu iÅŸ güzel bitmez diye onlara haber gönderdik. Ama onlar ısrar ettiler. Geldiler. AÄŸabeyim bu iÅŸle uÄŸraÅŸtığı için devamlı araÅŸtırdı. Benim de üç kızım var. Kız çocuÄŸu babası olarak kim ister ki çocuÄŸunu kötü bir yere veya hayırsız bir yere versin. 100 kiÅŸiden bir kiÅŸi dahi bu ÅŸahıs hakkında bize olumlu cevap dahi vermedi. Oturduk konuÅŸtuk, bir kiÅŸi olumlu cevap verse sebep aradık. Fakat kesinlikle bir sebep bulamadık. Yaptığı evliliklerden, akrabalarından, hısımlarından, kız arkadaÅŸlarından herkes olumsuz cevap verdi. Biz kızımızı ateÅŸe atamayacağımız için vermedik." 
"Kız istemeye bıçakla gelinir mi?" 
Ä°.G. ve ailesinin olay günü çiçek ve çikolata ile evlerine geldiÄŸini anlatan Adnan Cin, "Bunlar olay günü çiçek ve çikolata ile geldiler. Biz çiçek ve çikolata ile gelmelerini beklemiyorduk. Kız vereceÄŸiz demedik. Tanışmak istiyorlarsa tanışabiliriz. O ÅŸekilde bir diyalog geçti. Çiçek ve çikolata ile gelince aÄŸabeyim bir senenin verdiÄŸi stresle beraber çiçeÄŸi yere attı. Bunun üzerine ÅŸahsın amcası aÄŸabeyime arkadan yumruk vurdu. Bütün olaylar o anda cereyan etti. Her ÅŸey birbirine karıştı. Bizim bayramın üçüncü gününde kaybolan üç ineÄŸimiz vardı. Bize bütün gün boyunca geçmiÅŸ olsun ziyaretleri olmuÅŸtu. Fakat ÅŸahsın söylemiÅŸ olduÄŸu anlatmış oldukları karşısında aÄŸzım açık donakaldım. DoÄŸruları söylemiyor. Pusu kurulduÄŸunu iddia ettiÄŸi kiÅŸiler bize kayıp ineklerimiz sebebiyle geçmiÅŸ olsuna gelen insanlardı. Kavga sırasında kavgayı ayırmak istediler. Onlar olmasaydı belki daha büyük olaylar olacaktı. Kız istemeye bıçakla gelinir mi? Sopayla bize vurular" diye konuÅŸtu. 
Amca Adnan Cin, kavga sırasında karnından bıçakla yaralandığını, vücudunun çeÅŸitli yerlerinden yaralandığını ifade etti. 

Damat adayının açıklamaları ise aşağıdaki linkte olduğu gibidir:
https://ereglifm.com.tr/haber/kiz-isteme-kavgasi/19850

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo