Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"EREĞLİ'Yİ TEKRAR AYAĞA KALDIRACAĞIM"

"EREÄžLÄ°'YÄ° TEKRAR AYAÄžA KALDIRACAÄžIM"

Posbıyık Dağlar mitinginde konuştu.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı ve CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık, DaÄŸlar ve Göktepe Mahallesi’nde soÄŸuk havaya raÄŸmen halkın coÅŸkusuyla karşılandı. Hayatını EreÄŸli’ye hizmete adadığını belirten BaÅŸkan Posbıyık, “Ä°nsanların omzunda evlerine su taşıdığı günlerden 2 EreÄŸli’ye yetecek suyu olan bir kent haline nasıl getirdiysek, önümüzdeki dönemde EreÄŸli’yi büyütmeye ve geliÅŸtirmeye devam edeceÄŸim. Bir felaket yaÅŸadık, ilk etapta yaraları sardık. Åžimdi EreÄŸli’yi tekrardan ayaÄŸa kaldırmak için ekibimle gece, gündüz çalışıyorum” dedi.

 

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı ve CHP Belediye BaÅŸkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezilerine DaÄŸlar ve Göktepe Mahallesi’nde devam etti.

SoÄŸuk havaya raÄŸmen halkın coÅŸkusuyla karşılanan BaÅŸkan posbıyık, gösterilen ilgiye ve halkın güvenine teÅŸekkür etti. DaÄŸlar Mahallesi’nde Ecvet ÅŸahin, Göktepe’de Muhtar Mustafa Atmış tarafından karşılanan BaÅŸkan Posbıyık, mahalle sakinlerini dinledi, önemli açıklamalarda bulundu.

-TARÄ°HÄ°MÄ°ZÄ°N EN BÃœYÃœK FELAKETÄ°NÄ° YAÅžADIK-

Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“DoÄŸal afet oldu. Mezarlıklarda, sokaklarda aÄŸaçlar kalmadı. Mezarlıklarda aÄŸaçlar yıkılırken mezarlara zarar verdi. Sahil harabeye döndü. Plajlarımız gitti. Balıkçı esnafımız çok zarar gördü. Bir felaket yaÅŸadık, ilk etapta yaraları sardık. Halkımızda bize güvendi. ‘EreÄŸli’yi tekrardan sen ayaÄŸa kaldırırsın’ dedi. CHP Genel merkezi tarafından düzenlenen memnuniyet anketinde yüzde 72.6 destek verdi ve CHP’de Türkiye’de birinci oldum. Allah sizden razı olsun. Bu güveninizi hiç bir zaman boÅŸa çıkarmadım, çıkarmayacağım. Åžimdi EreÄŸli’yi tekrardan ayaÄŸa kaldırmak için ekibimle gece, gündüz çalışıyorum.  Ä°nsanların omzunda evlerine su taşıdığı günlerden 2 EreÄŸli’ye yetecek suyu olan bir kent haline nasıl getirdiysek, önümüzdeki dönemde EreÄŸli’yi büyütmeye ve geliÅŸtirmeye devam edeceÄŸim.

-EREÄžLÄ° SUBAÅžI’NA KADAR BÃœYÃœYECEK-

EreÄŸli’de yeni istahdam sahaları için karar aldık, çalışmalara baÅŸladık. Sınırlarımız SoÄŸanlıyörük’e kadar. Åžimdi Süleymanbeyler’e (Subaşı) kadar EreÄŸli’yi büyüteceÄŸim. Oralarda yeni fabrika sahaları oluÅŸturacağım. Ä°stanbul-Ankara’daki fabrikalar kiralar arttığı için, ustalarının ev kiraları arttığı için bu tarafa, Anadolu’ya kaçıyor. Ancak EreÄŸli ve Alaplı OSB doldu. EreÄŸli’yi Subaşı’na kadar büyüttüğümde yeni iÅŸ alanları açılacak ve dışarıdan fabrikalar Ä°stanbul-Ankara’ya yakınlığı nedeniyle EreÄŸli’yi tercih edecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo