Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

AK PARTİ PROJERİNİ CUMARTESİ AÇIKLAYACAK !..

AK PARTİ PROJERİNİ CUMARTESİ AÇIKLAYACAK !..

Ak Parti Ören mitinginde gövde gösterisi yaptı.


Ak Parti Ören Mahallesi mitinginde gövde gösterisi yaptı. Mitingde konuÅŸan Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt , “Dün buraya Halil Posbıyık gelmiÅŸ, arkamızdan atıp tutmuÅŸ, hepsi yalan. Ä°lçe baÅŸkanı olduÄŸumdan bugüne kadar Ören için belediyenin sorunu olmasına raÄŸmen bizler elimizden gelen her çabayı göstermeye çalıştık.9 aydır yaptıklarımız Posbıyık’ın 25 yılda yaptıklarından bin kat daha fazladır. “dedi.

Posbıyık’a “25 yılı bırakıyorum da son 5 yıldır belediye de var mıydın yok muydun belli deÄŸil. Düğün dernekte yoktun, cenazede yoktun, vatandaşın sorununda yoktun. Sen bu saatten sonra nerede olacaksın.” diye seslenen Bozkurt, “  80 yaşına gelmiÅŸsin halen Ören’e gelerek yalan yanlış ÅŸeyler söylüyorsun.Sana yakışmıyor baÅŸkanım. Artık bırak git torun sev.”ifadelerini kullandı.

Belediye BaÅŸkan Adayı Ä°brahim Sezer’de konuÅŸmasında “14 yıl önce belediyeye katılmış olan Ören’e Belediye BaÅŸkanı olarak, çamur deryası olan bu yolundan gelsem, oy istemeye utanırım.”dedi.Ören’le ilgili beklentileri bildiÄŸini söyleyen Sezer, Cumartesi günü Anadolu Otelde projelerini açıklayacağı ve Belediye Meclis üyelerini tanıtacağı toplantıya Ören Halkını davet etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo