Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"CİDDİ BİR RİSKİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜM "

"CİDDİ BİR RİSKİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜM "

Akın Katı , ameliyatı sonrası teşekkür mesajı yayınladı.


Ä°ÅŸ Adamı ve EreÄŸli Belediyespor As BaÅŸkanı Akın Katı baÅŸarılı geçen ameliyat sonrası sosyal medyadan mesaj yayınladı. "SaÄŸlığın her ÅŸeyden kıymetli olduÄŸunu bir kez daha anladım.Doktorumun ifadesine göre tam zamanında bir ameliyat geçirdim. Ciddi bir riskin eÅŸiÄŸinden döndüm." diyen Katı, bu süreçte kendisine destek veren herkese  teÅŸekkür ettti.

Katı'nın mesajı şöyle ;

Sağlığın her şeyden kıymetli olduğunu bir kez daha anladım.

Uzun zamandır ciddi saÄŸlık sorunları ile mücadelemi sürdürüyorum. Bugün Acıbadem Taksim Hastanesi’nde EreÄŸlili doktorumuz Prof. Dr. Melih Us  tarafından ameliyat oldum.

Kendisine şükranlarımı sunuyorum. 

Akrabam, Aile büyüğümüz Belediye Başkanımız Halil Posbıyık ve ablamız Neriman Posbıyık tedavi ve ameliyat süreciyle yakından ilgilendiler. Aile bağımızın daha güçlü olması beni ayrıca mutlu etti. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum.

Burada adlarını tek tek yazamadığım ameliyat öncesi ve sonrası hastalığım süresince desteklerini esirgemeyen gerek telefon gerekse sosyal medya mesajları ile bana güç veren Milletvekillerimizden, siyasetçilere, iş dünyasına, bürokratlarımıza, muhtarlarımıza, meclis üyelerinden, sivil toplum örgütü temsilcilerine, spor camiasından, futbolculara ve taraftarlarımıza herkese teşekkür ediyor, sevgilerimi yolluyorum.

Doktorumun ifadesine göre tam zamanında bir ameliyat geçirdim. Ciddi bir riskin eşiğinden döndüm.

SaÄŸlık durumum gayet iyi. Hafta sonu EreÄŸli’ye geleceÄŸim ve tedavi sürecim EreÄŸli’de devam edecek.

Tekrar eski saÄŸlığıma kavuÅŸarak,  iÅŸ insanı olarak kentimize istihdam saÄŸlamak, spor camiasına da her zamankinden daha güçlü bir ÅŸekilde hizmet etmek en büyük temennim.

Hepinizi seviyorum. Ä°yi ki varsınız… Saygı ve sevgilerimle…

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo