Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

" KARABULUTLARI BİRLİKTE DAĞITACAĞIZ "

" KARABULUTLARI BÄ°RLÄ°KTE DAÄžITACAÄžIZ "

CHP Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık,


Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Millet Ä°ttifakı’nı oluÅŸturan siyasi partilerden Gelecek Partisi Ä°lçe BaÅŸkanlığı’nı ziyaret etti.Posbıyık ,"Kadınlar, erkekler, gençler.. Onların gözündeki ışıltıdan ‘Artık Yeter’ dediklerini hissediyorum."dedi.

Türkiye’nin 14 Mayıs’ta çok önemli bir seçimi yaÅŸacağını belirten Posbıyık, bu süreçte Millet Ä°ttifakı’nın halkın karşısına soru iÅŸaretleri oluÅŸturacak adaylarla çıkmayacağına inandığını belirterek; “Halkımız iÅŸte benim ittifakım, iÅŸte benim adayım diyebilmelidir” dedi. Gelecek Partisi Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Kılıç da, Neriman Posbıyık’ın EreÄŸli ve bölge ye en iyi hizmeti edeceÄŸine inandıklarını belirterek; “Kendisini destekliyoruz” diye konuÅŸtu.

POSBIYIK: EREÄžLÄ° VE ZONGULDAK 22 YILLIK AKP Ä°KTÄ°DARINDA Ä°HMAL EDÄ°LDÄ°
CHP Aday Adayı Neriman Posbıyık da şunları söyledi:
“Bu sıcak karşılamanız ve samimi sözleriniz nedeniyle gerçekten duygulandım. BaÅŸkanımız gerçekleri her yerde çok rahat bir ÅŸekilde ifade edebiliyor. Festivallerde ve bütün çalışmalarımızda her zaman yanımızda.  ArkadaÅŸlarımızla ve tüm sevdiklerimizde bir yola çıktık. 14 Mayıs seçimlerinde 6’lı masanın birbirine olan desteÄŸi ve baÄŸlılığıyla bu iÅŸi ilk turda bitireceÄŸiz. Yüksek bir oyla bitireceÄŸiz ki gücümüzün ne kadar olduÄŸu, halk desteÄŸinin nasıl olduÄŸunu, 6’lı masadaki bileÅŸenlerin birbiriyle olan diyalogunu ve birlikteliÄŸini ispatlamış olacağız. EreÄŸli, 22 yıllık AKP iktidarında devlet yatırımlarında ihmal edildi. Tüm Zonguldak ihmal edildi. Artık bunu tersine çevirmenin vakti geldi.
-KARABULUTLARI HEP BÄ°RLÄ°KTE DAÄžITACAÄžIZ-
Ben Ekim ayında çalışmalara baÅŸladık. 50’ye yakın köye ve 3 beldeyi gezdim. Gezmeye, halkımızla buluÅŸmaya devam edeceÄŸim. Depremle bir ara verdik, deprem bölgesine yardımlar gönderdik ve buraya gelen depremzedelerin ihtiyaçları için çabaladık. Depremzedelerimiz için çabalarımıza bundan sonra da devam edeceÄŸiz. Seçim takvimiyle birlikte süreç baÅŸladı. Millet Ä°ttifakını oluÅŸturan siyasi partilerle bir araya gelelim istedik. Ãœlkenin üzerinde karabulutlar var ve biz güneÅŸe doÄŸru bakıyoruz. Hep birlikte karabulutları dağıtacağız. Ä°yi gidiyoruz ancak asla rehavete kapılmayacağız. 
-HALKIMIZ Ä°ÅžTE BENÄ°M Ä°TTÄ°FAKIM, Ä°ÅžTE BENÄ°M ADAYIM DÄ°YEBÄ°LMELÄ°DÄ°R-
Ãœlkemiz çok zor durumdan geçiyor. Her kes üzerine düşeni fazlasıyla yapmak zorunda. Bu seçimde hepimiz, partili partisiz düşünmeden Millet Ä°ttifakı’nı destekleyeceÄŸiz.  Millet ittifakı’da zaten zor durumdaki halkın karşısına inanıyorum ki kafasında soru iÅŸaretleri oluÅŸturacak adaylarla çıkmayacaktır. Vatandaşımız, “Bölgemizden kimler giderse meclise alo dediÄŸimde telefonuma cevap verir mi, Ä°stanbul’da, Ankara’da evladımın yada benim bir saÄŸlık sorunum olduÄŸunda yardımcı olacak mı? Benim seçtiÄŸim vekilin ismini biliyor muyum?” dememelidir. Ayrıca vekil dediÄŸin bölgesinde yaÅŸamalı. Halkla birlikte olmalı? Seçilip Ankara’ya gidip arada sırada, bayram da seyranda gelmekle bu iÅŸler olmuyor. Sık sık halkıyla birlikte olmalı. Özellikle kırsaldaki hemÅŸehrimiz, vatandaşımız bana sorun diyor, ‘Ben vekillerin bir tanesinin bile ismini bilmiyorum’ diyor. Vatandaşın karşısına bu soru iÅŸaretleriyle çıkmamalıyız. Çevremizde körü körüne giden birisi varsa kalbini kırmadan, surat asmadan gayet mütevazi bir ÅŸekilde doÄŸruları ifade etmemiz lazım. Halkımız ‘iÅŸte benim ittifakım, iÅŸte benim adayım’ diyebilmelidir.
GittiÄŸimiz toplantılarda bizi sevgiyle karşılayan, kadınlar, erkekler, gençler.. Onların gözündeki ışıltıdan ‘Artık Yeter’ dediklerini hissediyorum. Ekonomi, eÄŸitim,saÄŸlık, hak, hukuk, adaletten çekinceleri, sorunları var. Bize düşen görev sandıkları beklerken, açılırken, kapanırken, sonuçları alıncaya kadar uyumak yok. “

KILIÇ: NERÄ°MAN POSBIYIK EREÄžLÄ°’NÄ°N VE BÖLGENÄ°N SORUNLARINI VE Ä°HTÄ°YAÇLARINI BÄ°LÄ°YOR, KENDÄ°SÄ°NÄ° DESTEKLÄ°YORUZ
Gelecek Partisi Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Kılıç, yaptığı konuÅŸmada nazik ziyaretleri için Neriman Posbıyık’a ve arkadaÅŸlarına teÅŸekkür ederek ÅŸunları söyledi:
“Posbıyık ailesi EreÄŸli’ye çok güzel hizmetler yaptı.  EreÄŸli’ye dışarıdan gelen bir misafir ÅŸehircilik anlamında çok güzel iÅŸlerin olduÄŸunu ancak her hangi bir devlet yatırımının olmadığını görüyor. Bunu ilçemize gelenler de söylüyor artık. 25 bin nüfuslu Kilimli de dahi 3 yıl içinde Kaymakamlık ve Emniyet Binası yapıldı. EreÄŸli’nin nüfusu 200 bin. Millet Ä°ttifakı Zonguldak’tan en az 3 Milletvekili çıkaracaktır. Ãœlkenin durumu, tek adam rejimi ve ekonomik olarak çok zor durumda. Neriman Hanım yıllardır siyasetin içerisinde. EreÄŸli’nin eksikliklerini ve ihtiyaçlarını biliyor. Köy köy geziyor. Ä°nanıyorum ki, CHP Genel Merkezi ilk sıralarda yer verecektir kendisine. Gelecek Partisi olarak Neriman hanımın EreÄŸli’ye ve bölgeye en iyi ÅŸekilde hizmet edeceÄŸinden eminiz. EreÄŸli’de iddialı olmak demek, Batı Karadeniz’de iddialı olmak demektir. En fazla nüfus oranı buradadır. 2019 yerel seçimlerinde diÄŸer 6 ilçenin toplam belediye seçmen sayısı 94 bindi. EreÄŸli’nin tek başına 73 bindi. Genel Merkezi’mizin Zonguldak ile ilgili kararı PerÅŸembe günü belli olacak. Muhtemelen CHP adaylarını destekleyeceÄŸiz. Biz Gelecek Partisi Kdz. EreÄŸli teÅŸkilatı olarak her zaman olduÄŸu gibi Neriman Hanımın yanında olacağız ve birlikte baÅŸaracağız.”

" KARABULUTLARI BÄ°RLÄ°KTE DAÄžITACAÄžIZ "

CHP Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık,

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ömer bozkurt

15 Mart 2023 - 13:36

Hayırlısı olsun inşallah

Yorum Yazın

Canlı Radyo