Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FUHUŞ OPERASYONU

FUHUÅž OPERASYONU

Zonguldak`ta Fuhuş Operasyonu 4 kişi tutuklandı


Zonguldak’ta  27 Ocak’ta polisin yaptığı fuhuÅŸ operasyonunda gözaltına alınan 4 kiÅŸi tutuklandı. Şüphelilere ait 7 izinsiz günübirlik kiralık 4 daire olmak üzere 11 daire 60 gün süre ile mühürlendi.


Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada “BilindiÄŸi üzere AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü Ahlak Büro AmirliÄŸimizce yürütülen "FuhÅŸa TeÅŸvik, Aracılık, Yer Temini ve Zorlama Suçu" soruÅŸturması kapsamında (4) şüpheli ÅŸahıs 27.01.2023 günü çıkarıldıkları Mahkemece tutuklanarak Cezaevine teslim edilmiÅŸtir."denildi.

Açıklamada ayrıca;

Zührevi Hastalıklar FuhuÅŸla Mücadele Ä°l Komisyon BaÅŸkanlığınca alınan karar doÄŸrultusunda; şüpheli ÅŸahıslara ait (7) izinsiz günübirlik kiralık daire ve (4) daire olmak üzere toplam (11) dairenin (60) gün süre ile mühürlenmesi kararlaÅŸtırılmış olup söz konusu daireler belli aralıklarla ekiplerimizce kontrol edilmek üzere mühürlenmiÅŸtir. Toplum ahlakını bozan fuhÅŸa teÅŸvik, aracılık, yer temini ve zorlama suçu ile ikametlerini izinsiz günübirlik kiraya veren ÅŸahıslara karşı kararlı mücadelemize devam edilecektir” ifadeleri kullanıldı

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
üzgün1
kızgın1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo