Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PTT BİNASI İHALEYE ÇIKARILIYOR

PTT BİNASI İHALEYE ÇIKARILIYOR

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu’nun, Kdz.EreÄŸli ilçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettiklerini ve PTT Åžubelerinin personel sayılarını ve ihtiyaçlarını görüştükleri bildirildi.  

Milletvekili ÇaturoÄŸlu yaptığı basın açıklamasına ÅŸu ifadeler yer verdi; “Ankara’da bulunan AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanımız Fatih Çakır ile birlikte PTT Genel Müdür Yardımcısı Gürbüz Akbulut’u ziyaret ettik. Ziyaretimizde Ä°limizdeki PTT ÅŸubelerinin daha verimli ve etkin çalışabilmeleri için personel sayıları ve personel ihtiyaçları üzerinde verimli bir çalışma yaptık. Ayrıca, Kdz.EreÄŸli PTT Åžubesinin 2. Sınıfa alınmasını ve personel sayısının artırılması talebinde bulunduk.  

DiÄŸer taraftan, Kdz.EreÄŸli PTT Åžubesi hizmet binası yıkılmış ve yerine yeni hizmet binası yapılması kararlaÅŸtırılmıştı. Görüşmemizde yeni hizmet binasının ihalesinin 2-3 ay içerinde yapılacağının müjdesini aldık. Ä°lçemize hayırlı olsun.   Yine Ä°lçe BaÅŸkanımız Fatih Çakır Ä°le birlikte Adalet Bakanlığı MüsteÅŸar Yardımcısı hemÅŸerimiz Yüksel Kocaman’a da nezaket ziyaretinde bulunduk.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo