Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

TEK İSTEĞİ AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE!.

TEK İSTEĞİ AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE!.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde rahatsızlığı nedeniyle bir ayağını kaybeden 73 yaşındaki Ahmet Gökdemir, yürüme güçlüğü çektiÄŸi için hayırseverlerden akülü tekerlekli sandalye istiyor.

Alaplı ilçesine baÄŸlı Ömerli Köyü Dumanlar Mahallesinde ikamet eden 73 yaşındaki Ahmet Gökdemir, bir sene önce rahatsızlığı nedeniyle saÄŸ ayağını diz altından kaybetti.  Bu nedenle yürümekte zorluk çeken Gökdemir hayırsever bir kiÅŸi tarafından kendisine verilen tekerlekli sandalye ile idare etmeye baÅŸladı. Maddi imkanlar  el vermediÄŸi için akülü tekerlekli sandalye alamayan Gökdemir, kendisinin yaÅŸlı olması dolayısıyla  sokaÄŸa inemiyor.  ArkadaÅŸları ile görüşemiyor.

ENGELLÄ° BAKIM AYLIÄžI Ä°STÄ°YOR

EÅŸinin bakımını üstlendiÄŸini belirten Gökdemir, “ Bir sene önce saÄŸ ayağımı kaybettim. Yürümekte zorluk çektiÄŸim için bir arkadaşımız bana tekerlekli sandalye verdi. Onu da tek başına kullanamıyorum. Malum yaÅŸlılık kollarımda eskisi gibi dermanım yok.  Hayırsever vatandaÅŸlarımızdan akülü tekerlekli sandalye konusunda yardım bekliyorum. Bana eÅŸim bakıyor. O olmasa ne yapardım bilemiyorum. Maddi durumumuz da iyi olmadığı için sıkıntı yaşıyoruz. EÅŸimin bana bakmasından dolayı engelli bakım aylığının bize baÄŸlanmasını bekliyorum. Bu konuda bana yetkililerimiz yardımcı olsunlar “ dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo