Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PSİKOPAT YAKALANDI

PSİKOPAT YAKALANDI

Düğünde istediği parça çalmadığı için ortalığı birbirine katan cezaevi firarisi yakalandı


Düzce’nin Gümüşova ilçesinde düğünde istediği parça çalmadığı için ortalığı birbirine katarak 6 kişinin yaralanmasına neden olan cezaevi firarisi şahıs, polis tarafından yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, ilçede bir düğün salonunda istediği oyun havası çalınmadığı gerekçesiyle düğünde kavga çıkartan ve önce davetlilerle sonra da düğün sahipleriyle tartışan Soner G, tartışmanın büyümesi üzerine 4’ü bıçakladı 2 kişiye de darp etti. 6 kişinin yaralandığı kavga sonrası harekete geçen Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, düğün görüntülerinden şahsı tespit etti.
Ardından şahsın yapılan GBT sorgusunda 'Adam Öldürme, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma, 6136 SKM, Yaralama, Basit Yaralama' suçlarından toplam 9 yıl 6 ay hapis cezası ve 12 adet yakalama kararı olan ve cezaevi firarisi olduğu tespit edilen Soner G., Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı başarılı operasyonla Düzce şehir merkezindeki evinde yakalandı. 
Düzce Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Soner G., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çilimli Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
kızgın1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo