Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PROTOKOL, KÜÇÜK ÖĞRENCİNİN EVİNE GİTTİ

PROTOKOL, KÜÇÜK ÖĞRENCİNİN EVİNE GİTTİ

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçe prokolünün, 2017-2018 eÄŸitim öğretim yılının baÅŸladığı günde, özel durumundan dolayı eÄŸitim öğretim hayatına evinde devam edecek olan öğrenciyi ziyaret ettikleri bildirildi.


Alınan bilgiye göre, Kepez Ä°lkokulu’ndaki gerçekleÅŸtirilen eÄŸitim-öğretim açılış yılı töreninin ardından, Nimet Ä°lkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Ä°clal Gökçe Bozkurt evinde ziyaret edildi. Ä°clal’e, kitapları teslim edildi ve çeÅŸitli hediyeler verildi.
Kaymakam Nazım MadenoÄŸlu, ziyaretteki konuÅŸmasında, Milli EÄŸitim Bakanlığı’nın özel durumu olan çocuklar için uyguladığı evde eÄŸitim modelinin öneminden bahsederek şöyle dedi:
“Özel durumları nedeniyle okula devam edemeyen öğrencilerimizin evde eÄŸitim ve öğretime tabi tutulması gerçekten harika bir uygulama. Bu uygulamadan dolayı devletimizi gerçekten görevini iyi bir ÅŸekilde yapıyor olarak algılıyoruz. ÇocuÄŸumuzun baÅŸarısınız daim olmasını diliyorum. Bu çocuÄŸumuza evine gelip ders veren öğretmenimize ve okul müdürümüze de teÅŸekkür ediyorum.”
İlk dersini aldı!
Baba Halit Bozkurt da, uygulamadan memnuniyetini ifade ederek, “kızımın kalabalığa girmemesi gerekiyor. Kızım okula gitmek çok istiyor ama saÄŸlığı için maalesef gönderemiyoruz. Kızım çok baÅŸarılı bir öğrenci. Evde eÄŸitim uygulaması devletimizin yapmış olduÄŸu çok güzel ÅŸeylerden biri. Ä°nÅŸallah devamı olur” diye konuÅŸtu.
Protokol üyelerinin evden ayrılmasının ardından Ä°clal Gökçe Bozkurt, Özel EÄŸitim Öğretmeni Zeynep Ak’ın nezaretinde ilk dersini aldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo