Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PROJEYE ONAY GELDİ

PROJEYE ONAY GELDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli’de kısa adı KEAL olan Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi’ne yeni kurulacak 3 derslikte, öğrencilere insansız hava araçlarının nasıl kullanılacağının öğretileceği bildirildi.
Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı yöneticisi Bayram Tekçe, KEAL ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Mali Destek Programı’na önerilen Yeni Ufuklar Bilim Atölyeleri (YUBA) adlı projenin tanıtımına ilişkin düzenlenen toplantıda, destek almaya hak kazandıklarını söyledi.
BAKKA’nın 330 bin lira destek vereceğini belirten Tekçe, şöyle dedi:
“İlk olarak öğretmenler hizmet içi eğitime alınacaklar. Ardından 60 öğrenci 20’şer kişilik guruplar halinde 32 saatlik Tasarım Odaklı Düşünme ve Proje Geliştirme eğitimlerine katılacaklar ve eğitim yılı sonunda bilim şenliğinde projelerini sergileyeceklerdir.
Öğrencilerin bilimsel ve eleştirel düşünme, farklı bakış açıları edinme, hayal gücünü geliştirme ve inovatif düşünme yetkinliklerini geliştirecek yenilikçi atölye ve eğitim içeriklerinden faydalanmaları sağlanacaktır.”
Okul idarecileri ve vakıf yöneticileri BAKKA'ya sağlamış olduğu destekten dolayı teşekkür ettiler.
Okul Müdür Yardımcısı Ersan Arslan, KEAL Eğitim Vakfı Başkanı Bozhan Hanlıoğlu, Vakıf Yöneticileri Bayram Tekçe, Aykut Ateş, Yılmaz Kormaz ile Proje Sorumlusu Matematik Öğretmeni Burhan Yüzgeç, toplantı bitiminde okul önünde basına görüntü verdi.

 

PROJEYE ONAY GELDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo