Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

“HIRSIZ” DEDİ DARP ETTİ!!!

“HIRSIZ” DEDİ DARP ETTİ!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, elektronik iletişim gereçleri satılan bir işyerinden cep telefonu çaldığı iddia edilen kişi, firma yeklisi tarafından darp edildi.
Alınan bilgiye göre, bir telefon firması yetkilisi, peşinden koşarak Müftü mahallesi Meydabaşı caddesinde yakaladığı kişiyi, firmadan telefon çaldığını öne sürerek darp etti.
Aldığı darbe ile kaldırımdan araç yoluna düşen kişi çevresindekilerden, firma yetkilisi ise aradığı 112’den yardım istedi.
Polisin beklendiği sırada, iki kişi arasında sözlü diyaloglar sürdü. Firma yetkilisi, “bu adam telefon çaldı” derken savrulduğu yerde yatan kişi ise “ben hırsız değilim” diye kendisini savundu.
Taraflara ilk müdahaleyi olay yerinden geçen bir trafik polisinin yaptığı garip olayda, belirtilen adrese sevk edilen karakol görevlisi sivil polisler, şahısları ifadelerinin alınması için İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdüler. Her iki kişinin de birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.
Olay ile ilgili başlatılan tahkik
at sürüyor.  

 

“HIRSIZ” DEDİ DARP ETTİ!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
hayran1
kızgın1
gülücük0
üzgün0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Pınar öztürk

16 Ekim 2018 - 15:48

Neden yaptığım yorumu sildiniz yalan haber yapıyorsunuz demek doğru anlayıp dinleyin sırf haber olsun diye saçmalamayın!

Pınar öztürk

15 Ekim 2018 - 21:59

Darp falan YÖK yaşan haber yapmayın adam yaptığı haltı biliyor korkudan attı kendini yere bundan 3 ay önce de telefonu aldı benim deyip insanları zora soktu! Karakolda ifadeler var abartmayın yani!

Yorum Yazın

Canlı Radyo