Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ZONGULDAK’IN DAMADI ŞEHİT DÜŞTÜ

ZONGULDAK’IN DAMADI ÅžEHÄ°T DÜŞTÃœ

Şırnak’ta devam eden operasyonlar sonucu çıkan çatışmada ÅŸehit düşen ÃœstteÄŸmen Rahim Çelik’in acı haberi baba evine ulaÅŸtı. Acılı baba polislere sarılarak gözyaşı döktü.

Şırnak’ta devam eden operasyonlar sonucu çıkan çatışmada ÅŸehit düşen ÃœstteÄŸmen Rahim Çelik’in acı haberi Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi Kuran kursu caddesinde bulunan baba evine ulaÅŸtı. Acılı baba yakınlarına ve polislere sarılarak göz yaÅŸlarına boÄŸuldu. Åžehidin babası Güngör Çelik, “Vatan saÄŸolsun" dedi. Åžehidin baba evi önünde bir ambulans da hazır bekletiliyor. Åžehidin cenazesinin yarın Şırnak’tan yola çıkarak baba evine getirileceÄŸi öğrenildi. DiÄŸer taraftan Rahim Çelik’in  Zonguldak’ın Devrek ilçesi ÇaydeÄŸirmeni Beldesi sakinlerinden emekli Öğretmen Muharrem ve Zeynep DemiroÄŸlu’nun kızı Gökçe Çelik ile evli olduÄŸu ve iki çocuk sahibi olduÄŸu öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ferdi Yamaner

29 Nisan 2016 - 17:04

Allah rahmet eylesin rabbim acil şifalar versin ailesine ve tüm şehit ailelerine

Fikriye Tekin Ata

29 Nisan 2016 - 17:03

Nurlarda yatsin

Münire Bülbül

29 Nisan 2016 - 17:01

Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin mekanı cennet olsun

Niyazi Dinmez

29 Nisan 2016 - 11:27

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.dost ve ailesine allah sabırlar ihsan eylesin.memleketi bu hale getirenleri. Allah bu düyadada öbür dünyadada günyüzü göstermezin azap çeksinler inşallah

Yorum Yazın

Canlı Radyo