16 o C Kdz. Ereğli

PRENSİBİNİ ANLATTI: HİZMET

Manisa’nın Şehzadeler Kurucu İlçe Kaymakamı iken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son kararnamesinin ardından Zonguldak ili Ereğli ilçesine atanan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, ilçedeki tüm konulara çok kısa süre sonra hakim alacağını bildirdi.

Gündem 5 yıl 7 ay 14 gün 20 saat 59 dakika önce 926

Haberi Paylaşın

Çorumluoğlu, ilçedeki gazeteciler ile düzenlendiği tanışma toplantısında yaptığı konuşmada, ilçeyi ‘şirin’ ve ‘güzel’ olarak nitelendirerek, “yolu Ereğli’den geçen, Ereğli’de çalışmış, Ereğli’de hizmet etmiş, turist olarak buraya gelen her bir kimse dışarıda Ereğli’yi çok iyi anlatıyor. Buna çok sevindim. Ereğli’de insanı yapısı, tabiat olarak son derece Ereğli’yi iyi anlatıyorlar. Bu da bizim tayinimiz çıktıktan sonra bilmediğimiz bir yöreye gelmenin tereddüdü içerisinde bizlere moral verdi” dedi.

“EREĞLİ’DE UN DA VAR, İRMİK DE VAR, ŞEKER DE VAR”
Çalışma prensiplerini anlatarak ‘devlet’ ve ‘vatandaş’ vurgusu yapan Çorumluoğlu, şu sözlerle konuştu:
“Barış içerisinde çalışmak ana prensibimdir, bunu yaşadığınızda göreceksiniz. Ben çok fazla kavgayı seven bir insan değilim; çünkü kavga etmek istiyorsa bir insan kardeşi ile de kavga ediyor ama bizim çalışmaya ihtiyacımız var.
Kamu personelimiz, hepimiz buradaki vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Burası bizim kendi geçimimizi sağladığımız bir yer ama bunun karşılığında da vatandaşa hizmet etmek zorunda olduğumuz bir yer. Herkes para ile çalışıyorsa imkanlar ölçüsünde karşılığını verecek. Ereğli’de gerekli potansiyel var, eğer bu potansiyeli lehimize çeviremiyorsak bu bizim hatamızdır. Ereğli’de un da var, irmik de var, şeker de var, her şey var arkadaşlar. Helva yapamıyorsak bizim beceriksizliğimizdir, bu manada da bizlerde ortaya bir şeyler koyacağız.”
Kaymakam Çorumluoğlu daha sonra, toplantıya katılan çalışma alanı ulusal, ajans ve yerel olan gazete, dergi, internet sitesi ve radyo temsilcilerinden oluşan 32 basın mensubu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 3 saat 42 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 18 saat 54 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 1 saat 55 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 22 saat 59 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 22 saat 33 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 16 saat 48 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 3 saat 16 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 21 saat 23 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
22 saat 22 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 49 dakika önce KAZA ; 2 YARALI