Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POSBIYIK MİLLET İTTİFAKINA DESTEK İSTEDİ !

POSBIYIK MÄ°LLET Ä°TTÄ°FAKINA DESTEK Ä°STEDÄ° !

Posbıyık çifti iki mahalle ziyareti ile Kılıçdaroğlu için destek istedi.


Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık ve eÅŸi Neriman Posbıyık, hafta sonu Topçalı ve Hamzafakılı Mahallesi’ne giderek 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Millet Ä°ttifakı’nın CumhurbaÅŸkanı Adayı Kemal KılıçdaroÄŸlu’na destek istediler.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, hafta sonu mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışması gerçekleştirdiler.

BaÅŸkan Posbıyık, eÅŸi Neriman Posbıyık ve belediye meclis üyeleri ilk olarak Topçalı Mahallesi’ne gittiler. Burada Muhtar Hasan Aksoy ve mahalle sakinleriyle karşılanan BaÅŸkan Posbıyık’ın 2’nci durağı Hamzafakılı Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Ä°smail Mitat Altıay ve mahalle sakinleri tarafından coÅŸkuyla karşılanan BaÅŸkan Posbıyık, her iki mahallede yaptığı konuÅŸmada 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerde Millet Ä°ttifakı’nın adayı Kemal KılıçdaroÄŸlu ve Millet ittifakı bileÅŸenlerine destek istedi.

“TÃœRKÄ°YE DEĞİŞİM Ä°STÄ°YOR”

Başkan Posbıyık, şunları söyledi:

“Partisine bakmadan tüm EreÄŸli halkına hizmet ediyorum. EreÄŸli için yaÅŸamım boyunca büyük mücadele verdim, vermeye devam ediyorum. EreÄŸli’nin büyümesini, Türkiye’nin iyi noktalara gelmesini istiyorum. Artık bir ÅŸeylerin deÄŸiÅŸmesi lazım. 21 yıldır bir iktidar var başımızda. Onların da hayırlı iÅŸleri olmuÅŸtur. Yaptıklarına teÅŸekkür ederiz. Ama artık Türkiye deÄŸiÅŸim istiyor. CumhurbaÅŸkanı adayı KılıçdaroÄŸlu’nu çok iyi tanırım. Çok yakınızdır. Kul hakkı yemez. Haram yemez. KılıçdaroÄŸlu ‘5’li çeteden paraları alacağız, halka vereceÄŸiz’ diyor. ‘Emeklilere 15 bin TL vereceÄŸim’ diyor. ‘Kadınlarımızın aile sigortası olacak’ diyor. Artık bir deÄŸiÅŸim gerekiyor. Bir deÄŸiÅŸim olmazsa bu zamlar da devam eder.”

Neriman Posbıyık da yaptığı konuÅŸmada, KılıçdaroÄŸlu’na destek isteyerek; “Bölünmekten, parçalanmaktan, ötelenmekten, azarlanmaktan bıktık. GeleceÄŸimiz için çocuklarımızın, torunlarımızın geleceÄŸini için KılıçdaroÄŸlu’nu cumhurbaÅŸkanı olarak seçelim, 15 Mayıs sabahı Türkiye’nin üzerine pırıl pırıl güneÅŸ doÄŸsun, hep beraber ülkenin yüzü gülsün” dedi.

BaÅŸkan Posbıyık, gezisi sırasında Topçalı Mahallesi’nde vatandaÅŸlarla birlikte Alper Aydın’ı vatani görevini yapmak üzere Burdur’a uÄŸurladı.

POSBIYIK MÄ°LLET Ä°TTÄ°FAKINA DESTEK Ä°STEDÄ° !

Posbıyık çifti iki mahalle ziyareti ile Kılıçdaroğlu için destek istedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran2
kızgın1
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo