Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

FOX TV'YE KONUŞTU !

FOX TV'YE KONUÅžTU !

Evrim Balbaloğlu, Fox TV`de soruları yanıtladı.


Ä°yi Parti Zonguldak 1.Sıra Milletvekili Adayı Evrim BalbaloÄŸlu,  Fox Tv’de yayınlanan Çalar Saat programına konuk oldu.

Program yapımıcısı Ä°lker Karagöz’ün sorularını yanıtlayan BalbaloÄŸlu, “Zonguldak hak ettiÄŸi deÄŸeri bizim iktidarımızda alacak.”dedi.

Ak Parti iktidarının  uygulamaları sonucu 21 yıl öncesine kadar emeÄŸin  baÅŸkenti diye anılan Zonguldak’ın emeklinin baÅŸkenti haline geldiÄŸini söyleyen BalbaloÄŸlu, saÄŸlık sistemi ile ilgili bir soruyada yanıt verdi.

BalbaloÄŸlu, “Hekimler ve saÄŸlık çalışanları için söylenenler üzücü.Türkiyede saÄŸlık sistemine bakış açısı deÄŸiÅŸmeli ve sorunlar çözülmeli. Buda inÅŸallah bize nasip olacak.Türkiye’de görev yapan saÄŸlık çalışanları bizim iktidarımızda yurt dışına gitmek zorunda kalmayacak, kendi ülkesine hizmet edecek.”dedi.

"VATANDAŞ DEĞİŞİM İSTİYOR"

Soru üzerine hayat pahalılığına deÄŸinen BalbaloÄŸlu, “Pazaryerinde esnafımız ve vatandaÅŸlarımızla temas halindeyiz. Vatandaşımızın en önemli günmedi geçim zorluÄŸu ve geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı. Burada da vatandaÅŸlarımız yeterince ürün alamamaktan, üreticimiz ise satamamaktan ÅŸikayet ediyor. Bizim için en önemli sorun geçim sıkıntısı diyorlar. Daha önce 200 liraya dolan Pazar poÅŸetimiz bugün maalesef 700-800 liraya doluyor. VatandaÅŸlarımız, ‘en büyük banknotumuz olan 200 lira ile maalesef sadece haftalık patates ve soÄŸanımızı alabiliyoruz’ diyorlar. Bu söylemlerin ede ‘Patates, soÄŸan, güle güle ErdoÄŸan’ diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. VatandaÅŸlarımızın hakikatten bir deÄŸiÅŸim talebi var. Gerçekten vatandaÅŸlarımız bu alım gücü ağırlığında geçim derdini sonuna kadar yaşıyorlar.” ifadelerini de kullandı

FOX TV'YE KONUÅžTU !

Evrim Balbaloğlu, Fox TV`de soruları yanıtladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın2
hayran1
şaşkın1
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Bir vatandaÅŸ

09 Mayıs 2023 - 23:06

Montaj gibi sanki

ekrem danışmaz

09 Mayıs 2023 - 15:16

Evrim hanım çok iyi ekonomiye değinmişsiniz pekala siz iyi bir doktorsunuz. bu doktorluğunuzu neden devlette devam ettirmiyorsunuz.halkımızı özele çekiyorsunuz vatan severlik bumudur.

vahab akbulut

08 Mayıs 2023 - 11:37

evrim hanım vatandaş ekonomiden bahsediyor fakat asıl sıkıntı eğitimin yok edilmesi ve adaletin katledilmesi gerçeğini kaçırıyorlar..adaleti katletilmiş bir toplum perişan olmaya mahkumdur

Yorum Yazın

Canlı Radyo