Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

POLİS, HER NOKTADA BEKLEDİ… UYARDI..!

POLİS, HER NOKTADA BEKLEDİ… UYARDI..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”  denilerek yayalar ile sürücülere broşür dağıtıldı.

İçiÅŸleri Bakanlığınca baÅŸlatılan Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma iÅŸbirliÄŸince yürütülen  “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” uygulaması Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde de gerçekleÅŸtirildi.
Alınan bilgiye göre, yurt genelinde aynı saatler arasında yapılan uygulamanın EreÄŸli ayağında ise Kaymakam Ä°brahim ÇorumluoÄŸlu, Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve ilçe emniyet Müdürü Ferdi Kuyu Devrim Bulvarı’nda bir araya gelerek broşür dağıttı.  
DAİRE AMİRLERİNE DE SÖYLEDİ!
Kaymakam Çorumluoğlu, uygulama sırasında gazetecilere açıklamasında, ilçe genelinde 60 ayrı noktada uygulamanın sürdüğünü söyledi. Çorumluoğlu, kendisi de dahil toplumdaki her kesimin kurallara uyması gerektiğini belirterek, şöyle dedi:
“Yayaları, geçitten geçerken hızlı bir ÅŸekilde geçmelerini tavsiye ediyorum. Özellikle akÅŸam saatlerinde ciddi bir trafik yoÄŸunluÄŸu oluyor. Bunun da sebebi, yayaların kısa zaman içinde geçmemelerinden kaynaklıdır. Åžoförler ve yayaların tamamı bu uygulamaya riayet ederse trafiÄŸin güzel aktığı bir EreÄŸli olur.
Kamu kurumlarındaki arkadaÅŸlarımız da çaba sarf etmeleri gerekiyor. Resmi araçların da dikkat etmesi gerekiyor. Ben, ÅŸoförüme de söylüyorum. Bu kurala en fazla bizim uymamız gerekiyor. Resmi araç uymayıp ta vatandaÅŸtan buna uymalarını beklemek hayalciliktir. Onun için ben daire amiri arkadaÅŸlarımıza da söylüyorum; ÅŸoförlere bu konuyu tembihlemeleri gerekiyor.”
Hem yayalar hem de sürücüler için ayrı basılan broşürler vatandaÅŸlara dağıtıldı.   

 

POLİS, HER NOKTADA BEKLEDİ… UYARDI..!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo