Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PLAKA BİLDİRİN, CEZA KESELİM !.

PLAKA BİLDİRİN, CEZA KESELİM !.

İlçe Kaymakam


Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ilçedeki Halk Otobüslerinin 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile  Engelli bireyleri ücretsiz taşımama ısrarına sert çıktı.

“Her gün 15-20 araca  ceza yazıyoruz.Halk otobüsleri bizimle hem fikir değil.” diyen Çorumluoğlu,”Kanuni haklarımızı  sonuna kadar kullanacağız.Bir günde uygulamayı kaldırdık ama tekrar uygulanacak söz dinlemiyorlar. Kim hangi otobüse binemediyse bize plakayı bildirsin. Dilekçe yazsın. 50 bilet bedeli ceza kesiyoruz. Bu konuda başka formül üzerinde de çalışıyoruz.”dedi.

İŞTE AÇIKLAMANIN TAMAMI

65 yaş üstü ve engellilerin otobüse binmeleri ile ilgili bir husus var. Başka bir formül üzerinde çalışıyoruz açıkçası. Cezaları yazıyoruz. Her gün 15-20 ceza bize geliyor. Vatandaşlarımız bu şikayetleri bize iletsinler. Ne yazık ki Çilek Halk Otobüsleri bu konuda bizimle hemfikir olamadılar. Ama biz de kanuni haklarımız nelerse bunları sonuna kadar kullanacağız. Bir günde biz bunların haklarını kaldırdık, tekrar tesis etmeye geldiği zaman da bizim sözümüzü dinlemiyorlar. Kanunen 50 bilet ceza kesme hakkımız var, vatandaşlarımız bu hakkı kullansınlar. Kim hangi otobüse binemediyse bunu bir dilekçe halinde bize iletsin, biz 50 bilet cezayı vereceğiz. Diğer bir muğlakta olan bir hakkımız daha var otobüslerle ilgili. O konuyu da inceleme aşamasındayız. Bu açıdan bakıldığında bu konunun üzerine de gideceğiz.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran3
şaşkın3
gülücük2
üzgün1
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kadir gurcan

19 Ağustos 2021 - 19:39

Türkiye'nin her yerinde engelli yaşlı kartları işliyor sadece Ereğli'de bir türlü kaymakam sözünü geçirmiyor trafikten men edin bakalım engeller kaliyormu

Ersin Ereğli

13 Eylül 2020 - 20:12

Ekmeginin peşinde olana ceza kesmesi kolay.Gece yarılarına kadar gürültü yapan serseriler kesin görelim. Korkudan durdurma bile durduramıyor lar. Nerde halkı vatandaşı düşünenler.

Tugce oduncu

12 Eylül 2020 - 13:11

Herkes kanuna uyacak 50 bilet nedir ya zaten onuda iptal ettirip ödemiyor 1 hafta trafikten men et bakalım ne olacak

Riza bey

10 Eylül 2020 - 15:33

Engelli ve 65 yaslara kartları kasıtlı olarak geç veriyorlar. Maksat, olabildiğince ücretli bindirmek. Bu yorumu okuyan 65 yas ustu ve engelli vatandaşlar, kartlarınızın o kadar geç çıkma ihtimali yok. Bu konuyu da kaymakamlık ve belediyeye taşıyın.

Recep dağlı

10 Eylül 2020 - 14:18

Ayakta yolcu almak yasak, diğer binenlerde bedava olunca esnaf ne yapacak. Borçlarını kaymakam mı ödeyecek.

Ali erdağ

10 Eylül 2020 - 13:22

Sizin tek bildiğiniz psikoloji baskısı yazık Buradada ev geçindirecek Çoluk çocuk okutan büyüten ailesi olan 250 birey var yazıktır hiç bir destek alamayan kredisini ödeyemeyen esnafın bu kadarda üstüne gitme sayın kaymakamım

Turan Yılmaz

10 Eylül 2020 - 12:33

Siz adalet için orandasınız tek taşımayan Ereğli değil Alaplı Ereğli arası Niye taşınmıyor Kandilli Ereğli arası neden taşınmıyor Ereğli Vatandaşı 65 yaşı ve engellisi o araçlara binmiyor mu işinizi yapın güçsüzü ez ez nereye kadar

uyuma Ereğli

10 Eylül 2020 - 12:01

Bu hareketi Ereğli belediyesinden beklerdik

Yorum Yazın

Canlı Radyo