Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PLAJ, ÖZEL BİREYLER İÇİN DÜZENLENECEK

PLAJ, ÖZEL BİREYLER İÇİN DÜZENLENECEK

PLAJ, ÖZEL BİREYLER İÇİN DÜZENLENECEK


Karadeniz EreÄŸli’de ki özel insanların, Belediye Plaj Tesisleri’nden faydalanabilmesi için faaliyet baÅŸlatıldığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, EreÄŸli-Alaplı karayolu mevkisindeki tesiste, yeni sezon açılış öncesi düzenlemeye gidileceÄŸi belirtildi.
ONLAR İÇİN YAPILANDIRILACAK
Özel bireylerin tesislerden rahatlıkla yararlanabilmesi için, Kdz. EreÄŸli Fiziksel Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Åžentürk’ün talebi ve Kdz. EreÄŸli Beleye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın talimatları ile çalışma baÅŸlatıldı.
Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak ve Dernek BaÅŸkanı Åžentürk, geçtiÄŸimiz günlerde plaj bölgesinde incelemeler yaptı. Burada baÅŸlatılan engelliler otoparkı, engelliler tuvaleti, engelliler duÅŸ alma yeri, giyinme kabini ve denize girme rampasının yapımı ile plajın kısa süre içinde özel bireylerin kullanımına uygun hale getirileceÄŸi belirtildi. Bulak, konu üzerinde hassasiyetle durduklarını ifade ederken, Åžentürk ise “hassasiyetlerinden dolayı EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve çalışma arkadaÅŸlarına teÅŸekkür ederim” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran2
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Türkan Köktürk

25 Haziran 2018 - 16:50

Slm ben almanyada yasiyorum Eregliliyim ilk önce sapiklari temizleyin insan ailesiyle bile gidemiyor Belediye plajina yazik

Yorum Yazın

Canlı Radyo