13 o C Kdz. Ereğli

PİZZA SEVENLER; BU HABER SİZİN İÇİN

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Ekonomi 5 yıl 6 ay 9 gün 6 saat 44 dakika önce 2221

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli’de Ereylin Alışveriş Merkezi bünyesinde kısa süre önce faaliyete başlayan Pizzante Restoranın resmi açılışı yapıldı.
Ereylin Alışveriş Merkezi’nin yeme-içme katında kısa süre önce Hakan Güner’in işletmeciliğinde ‘Ereğli’nin En İyi Pizzası Fırından Çıktı’ sloganıyla faaliyete başlayan Pizzante Restoran hizmete girdi.
Açılışa Belediye Zabıta Müdürü Alptekin Dursun ile Park ve Bahçeler Müdürü İ. Ethem Özdemir’in yanı sıra AVM İşletme Müdürü Hamit Atay ve çok sayıdaki davetli katıldı. Yapılan duanın ardından hayırlı olsun temennileri ile açılışı gerçekleştirilen restoranın işletmecisi Hakan Güner, uzun yıllar pizza sektörünün içinde olduğunu söyleyerek, “daha önce bu sektörde başka bir firmanın işletme müdürlüğünü yapıyordum. Bu sektörü iyi bilen birisi olarak kısa süre önce Ereylin AVM’de Pizzante adıyla şahsıma ait işletmemi açtım. Müşteri memnuniyetini önemsiyoruz ve farklı lezzetimizle kısa sürede sevileceğimizi düşünüyoruz. İnşallah bizim için ve ilçemiz için hayırlı olur. Herkesi restoranımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 13 saat 48 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 15 saat önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 9 saat 5 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 12 saat 50 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
3 gün 6 saat 18 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 8 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 2 saat 54 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 11 saat 1 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 12 saat 8 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !