Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

PİDE SALONU KULLANILAMAZ HALE GELDİ

PİDE SALONU KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Ereğli`de pide salonunda çıkan yangın da dükkan kullanılamaz hale geldi.


 Ereğli'de pide salonunda çıkan yangın da dükkân kullanılamaz hale geldi. 3 katlı binada oturan vatandaşlar itfaiye ekipleri tarafından tahliye edilirken, iş yeri sahibinin eşi ve çocukları yanan dükkânı görünce gözyaşlarına boğuldu. 

Olay sabah saat 09,30 sularında Kepez Mahallesi Profesör Muammer Aksoy Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Murat Bulut’a ait pide salonunda fırına atılan odunlardan çıkan kıvılcımlar yangına sebep oldu. İş yerinin alevler içinde kaldığını gören vatandaşlar yangın söndürme tüpü ile dükkâna müdahale etmeye çalışsa da bunda başarılı olamayınca itfaiye ekipleri haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri iş yerinin bulunduğu apartmanda oturan vatandaşları ve çocukları tahliye etti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği sıra da gelen Murat Bulut’un eşi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Yaklaşık yarım saat süren müdahalenin ardından soğutma çalışmasına geçildi. İş yerinin tamamen yandığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PİDE SALONU KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Ereğli`de pide salonunda çıkan yangın da dükkan kullanılamaz hale geldi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

üzgün11
gülücük2
hayran1
şaşkın1
kızgın1
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Cansu Bulut

02 Şubat 2020 - 04:08

Yangın Değil Tadilatta Gözüyle Bakıyoruz Bunada Şükürler Olsun Atlatacağız Her Enkaz Dibe Batmak Değil Yeniden Güçlenmek Kuvvetlendirmek Demektir Pes Etmek Yok Babam Bu Dükkanı Eskisinden Daha Güzel Yaptıracak Arkasında Seveni Dostu Olduğu Sürece Hiçbirşey Engel Olamaz

Yorum Yazın

Canlı Radyo