Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PEŞİN YERİNE VADELİ SATIŞ TALEBİ

PEŞİN YERİNE VADELİ SATIŞ TALEBİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ’in, Erdemir Genel Müdürü Salim Cem Oral’a bir mektup yazarak peÅŸin satış ÅŸartlarının, vadeli satışlarda da uygulanmasını talep ettiÄŸi bildirildi. 
KeleÅŸ, mektubunda ÅŸu ifadelere yer verdi: 
“Sayın CumhurbaÅŸkanımızın koyduÄŸu 2023 hedefleri doÄŸrultusunda ülkemiz sanayici ve tüccarı gece gündüz demeden üretmeye, istihdam saÄŸlamaya devam etmektedir. Fakat son zamanlarda yaÅŸanan dalgalı döviz seyri dövizle iÅŸ yapan sanayici ve tüccarımızı fazlasıyla etkilemiÅŸtir. Özellikli odamız firmalar için büyük önem arz eden demir ve çelik fabrikası ilçemizin ve ülkemizin en önemli sanayi kuruluÅŸu konumundadır. Dolaylı ve doÄŸrudan ilçe ve ülke ekonomisine saÄŸladığınız katkı ülkemizdeki diÄŸer kurumlara örnek gösterilecek niteliktedir.
Kdz. EreÄŸli TSO Yönetimi olarak üyelerimizin ve sizin her koÅŸulda yanınızda durarak her türlü talep ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmaktayız. Ãœyelerimizle yapılan görüşmeler sonucunda aÅŸağıda detayları yazan konu Odamız Yönetim Kurulu toplantı gündem maddesi olarak görüşülmüştür; Fabrikanızın satış ÅŸartları içerisinde yer alan peÅŸin satışlarda uygulamada olan (o günkü TCMB kuru uygulaması ve ya dövizle ödeme uygulaması) satış sisteminizin; Fabrikanızla vadeli satış alışveriÅŸinde bulunan firmalar içinde uygulanmasını talep etmekteyiz. Talebimizin tüm üyelerimizi yakından ilgilendirmekte ve piyasalarda olumlu bir etki oluÅŸturacağı düşüncesindeyiz. Konu ile ilgili tarafınızca yapılacak deÄŸerlendirme sonucu konuyu karşılıklı olarak istiÅŸare etmeyi talep etmekteyiz, en içten dileklerimle saygılarımı sunarım.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo