Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

" BU KADAR ATMASYON OLMAZ "

" BU KADAR ATMASYON OLMAZ "

Posbıyık Sezer ve Sesli`nin projelerini


Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yönetimini ziyaret etti.

 

Posbıyık ziyaretteki konuÅŸmasında Ak Parti Adayı Ä°brahim Sezer ile Ä°yi Parti Adayı Murat Sesli’nin projerinden birer örnek vererek “Halkı kandırıyorlar.” dedi.

Posbıyık sözlerini şöyle sürdürdü.

Bugün adayların projelerini gösterdiler. Potbaşı’nda bizim Oyun Dünyası var. Oraya proje çizmiÅŸler 3 tane nikah salonu, konferans salonu, oyun sahaları bilmem neler yapmışlar. KardeÅŸim nereye yapıyorsun bunu. Orasının yarısı Erdemir’in, yarısı hisseli arazi. Zaten bir kısmı dereye gitmiÅŸ, ÅŸuanda oradan geçen yol imarda derenin üzerinde. Belediyeninde orada küçük bir yeri var. Ä°nsanın içinden atma be Ä°brahim diyesi geliyor. Bilmeden sallıyorlar. Sen mühendissin sana yakışmıyor. Halkı kandırmaya çalışıyorsunuz. Biri de Balı Platformu demiÅŸ, çizilen projeler Balı Mahallesi’ne sığmıyor. Balı’da yerin metrekaresi kaç para, burayı nasıl kamulaÅŸtıracaksınız.Devlet nasıl yatırım yapamıyorsa, belediyelerde tüzel kiÅŸiliklerde çok zor durumda. Bu kadar atmasyon olmaz, vatandaÅŸ yerse diye kandırmaya çalışıyorlar. Hiç hoÅŸ ÅŸeyler deÄŸil bunlar, hiç yakışmıyor. “

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo