Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Patlayan lastik kazayı beraberinde getirdi

Patlayan lastik kazayı beraberinde getirdi

Zonguldak’ta trafik kazası meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre kaza, Zonguldak-Kdz.Ereğli karayolu Ilıksu mevki'inde meydana geldi. Zonguldak istikametine seyir halindeki Mehmet K. (28) idaresindeki 14 KH 341 plakalı aracın lastiği patladı. Kontrolden çıkan araç sol tarafta seyreden Hayri T. (66) idaresindeki 67 AR 340 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen araç bölünmüş yolun ortasındaki kanalı aşıp karşı yola geçti. Duvara çarparak durabilen araçtaki sürücü Mehmet K. ve yanındaki ismi öğrenilemeyen yolcu yaralandı.

Kazaya karışan Hayri T. idaresindeki otomobil ise bir süre sürüklendikten sonra kanalda ters dönerek durabildi. Hayri T. adeta hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı. Olay yerine sevk edilen saÄŸlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Mehmet K. ve araçtaki yolcu BEÃœ SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi.

Kazanın ÅŸokunu yaÅŸayan Hayri T., “Ä°kimiz de Zonguldak istikametine geliyorduk. Seyir halindeyken sağımdaki aracın lastiÄŸi patladı. Benim önüme girdi. Ben de bir daha vurmamak için arabayı kanala attım. Bir süre sonra benim arabam da sürüklenerek ters döndü. DiÄŸer arabada iki yaralı var sanırım. Åžoförü de yanıma gelip, ‘aÄŸabey yapacak bir ÅŸey yok. LastiÄŸim patladı, önüne girdim’ dedi. Kendisi gelip söyledi” diye ifade etti.

Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri kazayla ilgili tutanak tutarken, deposu delinen araçtan yola sızan yakıt ise itfaiye ekiplerince yıkandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo