Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Park giriş yolunun çakılla kapatılmasına tepki

Park giriş yolunun çakılla kapatılmasına tepki

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yaşayan bazı kesimin, Karşıyaka terminal yanında bulunan park giriş yolunun çakılla kapatılmasına tepki gösterdikleri bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Karşıyaka Mahallesi terminal alanında bulunan park alanının giriş yolunun çakıl taşlarıyla doldurulmasına vatandaşlardan tepki gösterdi. İlçe dışından Alaplı İlçesine gelen hurdacıların buraya park alanına çevirmesi üzerine belediye tarafından yolun girişi Çakıl taşlarıyla kapatarak önlemini aldığı belirtildi. Otopark yetersizliği nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan vatandaş, terminal alanın yanındaki otopark alanının kapatılmasıyla tam anlamıyla çile çekiyor. 
Otopark alanlarının kısıtlı olmasından dolayı bu alanı daha önce park yeri olarak kullandıklarını ifade eden vatandaşlar yolun çakıl taşlarıyla kapatılmasıyla otopark sorunu işkencesine dönüştüğü belirterek, "buraya park etmek için gelen bir çok vatandaşlar derhal hurdacılar için bir başka çözüm bulunmalı, bu yolun çakıl ile değil akıllı çözüm bularak yapılmalıdır, Alaplı’da ciddi otopark sorunu var ve yöneticiler bir an önce bu sorunu çözmeye yönelik adım atsınlar” diyerek otoparkın eskiden olduğu gibi vatandaşlara açılmasını istediler. 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo