Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Para yerine 3 sepet yumurta desteği…

Para yerine 3 sepet yumurta desteği…

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta ÅŸampiyonluk mücadelesi veren Kdz. EreÄŸli Belediyespor’un baÅŸlattığı kampanyaya Kışla Mahallesi sakinlerinden Ä°smet Koç, 3 sepet yeÅŸil yumurta ile destek verdi.


BAL Ligi 6. Grup’ta ÅŸampiyonluk mücadelesi veren Kdz. EreÄŸli Belediyespor için baÅŸlatılan ’Kampanya 67’ sloganıyla yardım kampanyası sürüyor. Kampanyaya çok sayıda vatandaÅŸ maddi destek saÄŸlarken kulübün tesislerinin yer aldığı Kışla Mahallesi’nde emekli olduktan sonra tavuk yetiÅŸtirip yumurta üreten Ä°smet Koç ise yumurta ile destek verdi.

Koç: “Bu yumurtalardan yiyen futbolcular daha da güçlenecek”
Kulüp yöneticisi Hasan Pınarcık’a üç sepet yeÅŸil yumurta getiren Ä°smet Koç, ÅŸampiyonluk mücadelesi veren futbolcuların güçlü olması için kendilerine organik yumurta getirdiÄŸini söyledi. Koç, konuÅŸmasında ÅŸu ifadeleri kullandı:
“Bizde farklılık olsun diye mutlu tavukların renkli ve yeÅŸil yumurtalarını getirdik. Çocuklarımız sahada mutlu ve huzurlu olsunlar. Bu yumurtaları yiyen çocuklar bilin ki sahada daha mutlu olacaklar. EreÄŸli Belediyespor’un baÅŸarısı tüm EreÄŸli’nin baÅŸarısıdır. BaÅŸkanımız baÅŸta olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. Sizlerden ÅŸampiyonluk bekliyoruz."

Pınarcık: “Bu destek bizi heyecanlandırdı”
Kulüp Müdürü Hasan Pınarcık da, yaptıkları yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek şöyle dedi:
“Belediye baÅŸkanımız ve aynı zamanda BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın ’Kampanya 67’ sloganıyla baÅŸlatmış olduÄŸu kampanyaya maddi destek için banka hesap numaraları verdik. DeÄŸerli halkımız ve sporseverlerimiz bağış yapmaya baÅŸladılar. Halkımızın desteklerinin devamını bekliyoruz. Fakat bugünkü bağış bizi daha da duygulandırdı, heyecanlandırdı. Futbolcularımız da bu bağışı duyduklarında kendilerinde zaten var olan motivasyon daha da artacaktır. Bunlar sahaya da yansıyacak ve 3. Lig’e çıkma yolunda önemli bir basamak olacak. Ä°smet kardeÅŸimizin bu davranışı herkesin ekonomik ölçülerinde neleri bağışlayabileceÄŸini göstermiÅŸtir. Kulübümüz inÅŸallah bu sezon BAL Ligi’nden 3. Lig’e çıkacak. Futbolcularımız, teknik kadromuz, idarecilerimizin performansı yüksek. Halkımız da buna inanıyor.”

Kampanya kapsamında, Kdz. EreÄŸli Belediyespor adıyla Halk Bankası Kdz. EreÄŸli Åžubesi’ndeki hesap numarasına (IBAN TR97 0001 2009 8070 0012 1000 23) destek olunması çaÄŸrısı yapılıyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
kızgın1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo