Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ERDEMİR’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

ERDEMİR’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) Maden Metalurji Grubu’nda, görev değişimi dolayısıyla tören düzenlendi.


Edinilen bilgiye göre, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Yönetim Kurulu Başkanlığından ayrılan Ömer Muzaffer Baktır, yaptığı konuşmada, Grubun bir parçası olmakla iftihar ettiğini belirtti.

BAKTIR: GURULLU VE MUTLUYUM
Erdemir Grubu’nun 2017’de finansal başarıların yanı sıra bir çok yeniliği de hayata geçirdiği yıl olduğunu anlatan Baktır, şunları kaydetti:
“Her şeyden önemlisi, finansal ve operasyonel tüm bu başarıları, sizlerin (personelin) yoğun emeği ve gayretleri ile çok çalışarak elde ettik ve samimi ’biz’ olduğumuzda neler başarabileceğimizi hep birlikte tecrübe ettik. Yaklayık bir yıl önhce başladığım bu önemli görevde bayrağı bugün (2 Şubat) itibariyle teslim ediyorum. Bu keyifli yolculukta sizlerle birlikte çalışmış olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki dönemlenrde büyük saygı ve sevgi duyduğum değerli üstadım Sayın Süleyman Savaş Erdem Liderliğinde başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.

ERDEM: TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ KURUMUYUZ
Erdemir Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem de, OYAK’ın Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 320 bin üyesi ile birlikte Türkiye’nin güçlü bir kurumu olduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:
“Verimlilikle birlikte sürdürülebilir büyüme ve kararlılık hedefimize ulayarak Türkiye sanayisinin dışa bağımlılığını azaltmak ve yerli üretimin önünü açmak için adımlar atmaktayız. Bu yolda tüm çalışanlarımız ile birlikte büyük başarılara imza atacağımıza şüphem yoktur. Bu görevi yürütürken OYAK bünyesindeki diğer görevlerimi ifa etmeye devam edeceğim. Tüm çalışanlarımız ile birlikte başarı ve azim dolu bu yolda ilerlemeye ve yeni icra yapımız ile Türkiye sanayisine güç katacağımıza olan inancım tamdır.”

VEKİLİ ÖZCAN OLDU
Diğer yandan Erdem, Grup bünyesinde bazı görev değişimleri de yaşandığını hatırlatarak, İskenderun Demir ve Çelik Fabrikaları (İSDEMİR) Genel Müdürü Toker Özcan’ın aynı zamanda Erdemir Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murahhas Aza’lığına atandığını, bu görevlerinin yanı sıra Ortak Hizmetler Yönetimi ve idaresinden sorumlu olacağını, Erdemir Mühendislik ve ERSEM Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüteceğini ifade etti.

ORHAN’A YENİ GÖREV
ERDEMİR Genel Müdürü Sedat Orhan’ın da, bu görevine ilaveten İSDEMİR Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murahhas Aza’sı olarak atandığını duyuran Erdemir Yönetim Kurulu Başkanı Erdem, aynı zamanda Asya Yönetim Kurulu Üyesi ve Erdemir Romanya Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürüteceğini sözlerine ekledi.
Devir teslim töreninde Erdem, şirkete katkılarından dolayı Baktır’a plaket takdim etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
şaşkın2
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo