Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

PANDIR: ERDEMİR’DE HEDEF DÜNYA KLASI

PANDIR: ERDEMÄ°R’DE HEDEF DÃœNYA KLASI

EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) Grubu Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Ali Pandır, Erdemir’in, Borsa Ä°stanbul’un (BIST) Sürdürebilirlik Endeksi’nde kalıcı olarak yer almasının hedeflendiÄŸini bildirdi.

Erdemir’den yapılan yazılı açıklamada, grubun ana ÅŸirketi olan EreÄŸli Demir ve Çelik Fabrikaları’nın, kuruluÅŸun, BIST Sürdürebilirlik Endeksi’nde yer alan ilk çelik ÅŸirketi olduÄŸu belirtildi.

BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer alan ÅŸirketlerin çevre, biyo çeÅŸitlilik, iklim deÄŸiÅŸikliÄŸi, insan hakları, yönetim kurulu yapısı, rüşvetle mücadele, iÅŸ saÄŸlığı ve güvenliÄŸi kriterlerine göre deÄŸerlemeye tabi tutularak belirlendiÄŸi hatırlatılan açıklamada, BIST 50 ÅŸirketlerine yönelik yapılan deÄŸerlendirme sonucu Kasım 2015-Ekim 2016 döneminde Endekste 29 ÅŸirket yer aldığı ifade edildi.

PANDIR: ÖNCÜ VE ÖRNEK UYGULAMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Açıklamaya göre, Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Pandır, ÅŸirketin Sürdürebilirlik Endeksi’nde yer almasına yönelik açıklamasında, Erdemir’in, “dünya klasında ÅŸirket olma hedefi doÄŸrultusunda çalıştığını” anlatarak, ÅŸunları kaydetti.

“Erdemir Grubu, paydaÅŸlarına yarattığı katma deÄŸeri artırma ve sürdürebilir kılma yönünde önemli kazanımlar elde etti. Grubumuz, üretim yolculuÄŸuna sürdürülebilirlik yaklaşımını tüm süreçlerine entegre etmiÅŸ, bugünün ve gelecek nesillerin ihtiyaçlarına duyarlı bir yapıyla devam etti. Erdemir’in BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde kalıcı olarak yer almasını hedefledik. Sürdürülebilirlik yaklaşımımız bize hem faaliyet gösterdiÄŸimiz tüm alanlarda risklerimizi,  fırsatlarımızı ve etkilerimizi anlayabilme ve yönetebilme hem de yarattığımız katma deÄŸeri artırma imkanı veriyor. Çelik sektörünün lideri olarak bu alanda da örnek ve öncü uygulamalarımızı sürdüreceÄŸiz. Grubumuz elde ettiÄŸi baÅŸarılarla, gelecek hedeflerine doÄŸru saÄŸlam bir temel üzerinde ilerliyor.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo