Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Özel insanlar, iftarın özel davetlileriydi…

Özel insanlar, iftarın özel davetlileriydi…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, özel bireylerin kullandığı tekerlekli sandalyelerin arızalandığında, tamirlerinin yapılacağı istasyon kurulacağını bildirdi.
İlçe belediyesince Ramazan ayı boyunca kurulan halka açık iftar sofraları programı sürdü. Eşi Sevim Uysal ile ev sahipliği yapan Başkan Uysal, ilçedeki durumları özel kişiler ile bilirlikte oruç açtı.
Uysal, İnönü Parkı’nda gerçekleştirilen yemekte yaptığı konuşmada, bazı projelerinin hayata geçirileceğini belirterek şunları kaydetti:
“Güzel şehrimin güzel insanlarıyla iftar sofraları bir başka güzel oluyor. Bu akşam iftar soframızda değerli halkımızla birlikte Fiziksel Engelliler Derneği, Rehabilitasyon Merkezleri, engelli kardeşlerimizi ve ailelerini ağırlıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren toplumumuzun tüm kesimleri gibi özel bir öneme sahip engellilerimiz için yaptığımız hizmetlerin ve organizasyonların dışında bazı müjdelerimiz var. Bu yaz Belediye plajını engellilere uygun hale getireceğiz. Engelli taşıma araçlarımız artık Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet verecek. Engellilerin kullandığı tekerlekli sandalyelerin tamir ve bakımı belediyemiz bünyesinde kuracağımız atölyede yapılacak. Ayrıca hayalim olan Engelli kafe için çalışmalara başladık. Hep birlikte daha güzel günler göreceğiz.” 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo