Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Özel çocuklardan Birlik olalım çağrısı

Özel çocuklardan Birlik olalım çağrısı

Kdz.EreÄŸli Ä°lçesinde 15 yıldır faaliyet gösteren Ä°lk adımlar Özel EÄŸitim ve Rehabilitasyon merkezi öğretmen ve öğrencileri ses getiren bir etkinliÄŸe imza attı. Kurumda eÄŸitim alan öğrencilerin beceri ve yeteneklerini sergilemek amacıyla yapılan etkinlik Özdemir Park AVM’de gerçekleÅŸtirildi.VatandaÅŸların ve velilerin yoÄŸun ilgi gösterdiÄŸi etkinlik saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunmasıyla baÅŸladı.

Kurum Müdürü Fikri EroÄŸlu etkinlikte yaptığı konuÅŸmada, ortaya konan sosyal etkinliklerin, özel gereksinim sahibi çocukların topluma entegrasyonu açısından önemli olduÄŸunu söyledi. Bu tarz faaliyetlerin tekrarlanacağını kaydeden EroÄŸlu, şöyle dedi: “2002 yılından itibaren EreÄŸli’de özel çocuklar ve aileleri için büyük çaba içerisindeyiz. Çalıştığımız alan çok hassastır. Bir o kadar sevi ve özveri gerektiren bir alandır. Sizden isteÄŸim, çocuklarımızı görmezden gelmek yerine onların sorunlarına eÄŸilmeniz ve sosyal hayatınızın içinde daha çok yer almalarını saÄŸlamanızdır.”

AKSOY, BELEDİYE OLARAK ENGELLİ BİREYLERİ ÖNEMSİYORUZ

Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdür Vekili Mehmet Aksoy ise belediye olarak engelli bireyleri önemsediklerini, bu doğrultuda çalışma yürüttüklerini ifade etti.

KonuÅŸmaların ardından, koro performansı ile ’Bu ne dünya kardeÅŸim’ isimli ÅŸarkı söylendi. ÇeÅŸitli yarışmaların tertiplendiÄŸi etkinlikte, özel çocuklar ve onların aileleri, eÄŸlenceli vakit geçirdiler.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo