Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Öykü için…

Öykü için…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Karadeniz EreÄŸli’de 3,5 yaşındaki Lösemi hastası Öykü Arin’e kök hücre bulunması için kan bağışı kampanyası gerçekleÅŸtirildi. 
Edinilen bilgiye göre, Öykü Arin ve onun gibi kök hücre bekleyen hastalar için yapılan kök hücre ve kan bağışı kampanyalarına yenisi eklendi. Bağış EreÄŸli Devlet Hastanesi’nde Acil Servis önünde yapıldı. Yağışlı ve soÄŸuk hava koÅŸullarına karşın kampanyaya katılım yoÄŸun oldu. Kan bağış kampanyasından 100’e yakın kök hücre bağışının yanı sıra 70 ünite kan alındı.  Hastane yönetiminden kampanyaya iliÅŸkin yapılan açıklama ise şöyle:
“Henüz 3,5 yaşındaki minik yavrumuz Öykü için hastane çalışanları ile birlikte kök hücre ve kan bağışı organizasyonu düzenledik. Öykü Arin ve onun gibi ÅŸifa bekleyen birçok insan var. Yağışlı havaya raÄŸmen kampanyaya katılarak bağış yapan tüm vatandaÅŸlara, hastane çalışanlarına teÅŸekkür ederiz. Ä°nÅŸallah Öykü ve onun gibi bekleyen birçok hastaya umut oluruz. Kampanyamızda 100’ e yakın kök hücre bağışının yanında 70 ünite kan alınarak gelenekselleÅŸen kan bağışı kampanyamız aynı zamanda kan stokları için de ÅŸifa oldu.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran2
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo