Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Uysal,Kestaneci ve Süleymanlar da konuştu!.

Uysal,Kestaneci ve Süleymanlar da konuştu!.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi için halkı bilgilendirmeyi sürdürüyor. Süleymanlar ve Kestaneci mahallelerinde vatandaÅŸlarla buluÅŸan BaÅŸkan Uysal, Hayır cephesinin akla hayale gelmeyecek yalanlar uydurduklarını belirterek; “Bu yalanlar ortaya çıktıkça Evet’ler artıyor. Batı’daki ÅŸer güçlere karşı, ülkemizi bölmeye çalışan PKK, PYD, DAEÅž ve FETÖ’ye karşı düşmanlarımızı sevindirmeyelim, gelin Evet’te birleÅŸelim” dedi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesi, mahallelerde CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.BaÅŸkan Uysal, son olarak Süleymanlar ve Kestaneci mahallesinde halkla buluÅŸtu ve Evet için destek istedi.Süleymanlar Mahalle Muhtarı Hüseyin Soyarslan ve  Kestaneci Mahallesi Muhtarı Ahmet Özer ile mahallelerde yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili görüş alışveriÅŸinde bulunan BaÅŸkan Uysal, vatandaÅŸlarında istek ve taleplerini dinledi.

“AK PARTÄ°’NÄ°N ANAYASASI DEĞİL, HALKIN TERCÄ°HÄ°”

CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sisteminin bir diriliÅŸ reform hareketi olduÄŸunu anlatan BaÅŸkan Uysal; “CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi AK Parti’nin anayasası deÄŸil, halkın tercihidir. Halkın seçtiÄŸi insanların yöneteceÄŸi bir sistemdir. Bu sadece Tayyip ErdoÄŸan için deÄŸil, her doÄŸan içindir. Bu sistem, ülkeyi yönetecek, bir diriliÅŸ reform hareketi.  Yeni sistem ile göreve gelen üst düzey bürokratlar seçilme kaygısı olmadığı ve cumhurbaÅŸkanı ile geldikleri ve onunla gideceklerini bildiklerini için aynı masanın bir tarafından tutup havaya kaldıracaklar. Bu sistem ehil ve liyakatli insanlarla çalışma zorunluluÄŸunu getiriyor” dedi.

“YALANLAR ORTAYA ÇIKTIKÇA, EVET’LER ARTIYOR”

Hayır cephesinin akla hayale gelmeyen yalanlar uydurduklarını söyleyen BaÅŸkan Hüseyin Uysal; “Hayır cephesi ÅŸer güçlerle ittifak etmiÅŸ akla hayale gelmeyen yalanlar uyduruyorlar. 18 Maddenin ne olduÄŸunu anlatmadan bir niyet okumasıyla mesela diyorlar ki ’CumhurbaÅŸkanı bir kararname ile muhtarlıkları kapatacak’. El insaf, siz CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan kadar muhtarlara deÄŸer veren bir lider gördünüz mü? Bunların hepsi kuyruklu yalan. Bu yalanlar üzerine kurulu söylemlere halkımız da artık tepkisini veriyor. Yalanlar ortaya çıktıkça Evet’ler artıyor” dedi.

“DÜŞMANLARIMIZI SEVÄ°NDÄ°RMEYELÄ°M”

Åžer güçlere karşı ve ülkemizi bölmeye çalışanlarana karşı ’Evet’te birleÅŸelim’ diyen BaÅŸkan Hüseyin Uysal; “PKK, YPG, DEAÅž, FETÖ gibi terör örgütleri evet çıkarsa biz yandık mahvolduk diyorlar mı? Evet! Avrupa neden Türk halkıyla sohbet edilmesine izin verilmiyor. Bir bayan bakana dünya kadınlar gününde neden müsaade etmiyor.  Batı da ÅŸer güçlere karşı, hayır’a çalışanlara , ülkemizi bölmeye çalışan PKK,PYD,DAEÅž ve FETÖ’ye karşı Evet diyoruz. Düşmanlarımızı sevindirmeyelim. 15 Temmuzu tezgahlayanlara karşı 16 Nisan’da gereken cevabı sandıkta verelim” diye konuÅŸtu.BaÅŸkan Hüseyin Uysal’ın mahalle gezisine eÅŸi Sevim Uysal, belediye baÅŸkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eÅŸlik etti.

(Haber Merkezi)

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo