Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ORMAN MEMURU TOPRAĞA VERİLDİ

ORMAN MEMURU TOPRAÄžA VERÄ°LDÄ°

Karabük’ün Yenice ilçesinde ÅŸizofreni tedavisi gördüğü öne sürülen kiÅŸi tarafından öldürülen orman muhafaza memuru Osman AktaÅŸ’ın (51) cenazesi, Zonguldak’ta topraÄŸa verildi.

Atatürk Mahallesi Altınkent Konutları’nda ailesiyle oturan ve ÅŸizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen Ercan K’nın (23), polis memuru babası Recep K’yı (43) öldürmesinin ardından araçla kaçtığı Zonguldak’ta polis sanarak tabancayla yaralamasının ardından kaldırıldığı hastanede yaÅŸamını yitiren Osman AktaÅŸ’ın cenazesi, mesai arkadaÅŸlarınca Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alındı.

AktaÅŸ için Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı BeÅŸel ile AktaÅŸ’ın oÄŸulları Gökhan ve Erçin AktaÅŸ, yakınları ve mesai arkadaÅŸları katıldı.

Beşel, törende yaptığı konuşmada, acılarının büyük olduğunu söyledi.

Elim olayda yaÅŸamını yitiren AktaÅŸ’ı sevgiyle yad edeceklerini dile getiren BeÅŸel, "Ä°nsanın bir dakika sonra ne olacağı belli deÄŸil. Ailesi artık bizim ailemizdir. Ormancılık camiası bugünlerde bir ve bütün olmak zorundadır. Allah kardeÅŸimizin mekanını cennet eylesin" dedi.

EmekliliÄŸine bir yıl kaldığı öğrenilen AktaÅŸ’ın cenazesi, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine baÄŸlı Erenler köyüne gönderildi.

AktaÅŸ’ın cenazesi, Eren Köy Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında topraÄŸa verildi. 

Cenaze törenine, Zonguldak Orman Bölge Müdürü BeÅŸel ile AktaÅŸ’ın mesai arkadaÅŸları, yakınları ve vatandaÅŸlar katıldı.

- Cenazeden görüntü alınmasına izin verilmedi

Bu arada babası ve orman muhafaza memurunu öldürmesinin ardından intihar eden Ercan K’nın cenazesi, yakınlarınca Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak Çaycuma’ya baÄŸlı Hacıbadi köyüne götürüldü. 

Ercan K’nın cenazesi köy mezarlığında defnedilirken, yakınları cenazeden görüntü ve fotoÄŸraf almak isteyen basın mensuplarını engelledi. 

- Olay

Karabük’ün Yenice ilçesinde dün, Ercan K. henüz belirlenemeyen nedenle polis memuru babası Recep K’yı (43) tabancayla öldürmüş, ardından kendi aracıyla geldiÄŸi Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde 67 T 6013 plakalı taksinin sürücüsü Sedat D’yi tabancayla yaraladıktan sonra gasbetmiÅŸti. 

Taksiyle kaçarken Zonguldak-Devrek karayolu Sapça Tüneli mevkisinde polis ekiplerince durdurulmaya çalışan zanlı, Elvanpazarcık beldesi yönündeki ormanlık yolda karşılaÅŸtığı orman muhafaza memuru Osman AktaÅŸ’ı tabancayla vurarak yaralamıştı. Zanlının, polis sanarak tabancayla yaraladığı AktaÅŸ, kaldırıldığı Atatürk Devlet Hastanesinde müdahaleye raÄŸmen kurtarılamamıştı.

Çaydamar Mahallesi’nde polis ekiplerince sıkıştırılan Ercan K, tabancayla kafasına ateÅŸ etmiÅŸ ve kaldırıldığı hastanede yaÅŸamını yitirmiÅŸti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo