Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Organ bağışı organizasyonu ödüllendirildi

Organ bağışı organizasyonu ödüllendirildi

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Devlet Hastanesi yöneticileri ve Karadeniz EreÄŸli’de ki taraftar derneklerinden oluÅŸan Renklerin KardeÅŸliÄŸi Platformu tarafından organ bağışına farkındalığı artırmak için düzenlen etkinlikte elde edilen baÅŸarı ödülsüz kalmadı. 
EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, ilçede iki aylık süre içerisinde organ bağışına farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen etkinliklere destek verenlere baÅŸarı belgesi verdi. EreÄŸli Devlet Hastanesi konferans salonunda düzenlenen törene Karadeniz Bölge Komutanı Cemal Özden YazıcıoÄŸlu, Zonguldak Ä°l SaÄŸlık Müdürü ErtuÄŸrul Güner, Zonguldak Ä°l SaÄŸlık Müdürlüğü BaÅŸkan Yardımcısı Aydın ÅžanlıoÄŸlu, EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Ä°smail Aksoy, Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Halk EÄŸitim Müdürü Canan Ayan ve Kdz. EreÄŸli Devlet Hastanesi BaÅŸhekimi Vildan Türkeli katıldı. Törende SaÄŸlık Bakanlığı ile Milli EÄŸitim Bakanlığı’nın protokolü ile Karadeniz EreÄŸli Devlet Hastanesi Personeline yönelik düzenlenen iÅŸaret dili eÄŸitimini baÅŸarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan personellere sertifikaları takdim edildi. 
Çok sayıda Devlet Hastanesi çalışanının da katıldığı programda konuşan Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu örnek bir çalışmaya imza atıldığını belirterek, organ bağışı kampanyası süresince büyük destek veren Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Cemal Özden Yazıcıoğlu, Karadeniz Ereğli Taraftar Dernekleri başkanlarına ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo