Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

OPERASYONDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI!..

OPERASYONDA 3 KİŞİ TUTUKLANDI!..

Bolu’da uyuÅŸturucu sattıkları ve kullandıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 10 kiÅŸiden 3’ü çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Ä°l Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince gerçekleÅŸtirilen operasyonda gözaltına alınan Mehmet B, Hüseyin B, Gürkan A, Ä°smail G, Korhan Åž, Bilal T, Ä°.T, A.K, S.N. ve S.T’nin emniyetteki iÅŸlemleri tamamlandı.

Zanlılardan Ä°.T, A.K, S.N. ve yaşı küçük olduÄŸu öğrenilen S.T. iÅŸlemlerinin ardından serbest bırakılırken, 6’sı "UyuÅŸturucu madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Hüseyin B, Mehmet B. ve Bilal T, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Gürkan A, İsmail G. ve Korhan Ş. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ä°l Emniyet Müdürlüğü ekiplerince önceki gün 4 ay süren takibin ardından belirlenen adreslere gerçekleÅŸtirilen operasyonda 10 zanlı gözaltına alınmıştı. Operasyonda, 2 kilo 93 gram sentetik uyuÅŸturucu ve 86 kilo 39 gram uyuÅŸturucu yapımında kullanılan sentetik madde ile bir bıçak ele geçirilmiÅŸti.
 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo