8 o C Kdz. Ereğli

ONLAR SADECE ARABA SATMIYOR…

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Gündem 5 yıl 7 gün 13 saat 49 dakika önce 1151

Haberi Paylaşın

Günler öncesinden yapılan hazırlıkların tek bir amacı vardı; Ata’nın Dünya çocuklarına armağan ettiği gün için çocukların gönüllerince eğlenmesiydi. Çünkü “Toyota Göktepe” yalnızca araba satmıyor, sosyal sorumluluğunu da biliyordu…
Karadeniz Ereğli’deki Toyota Plaza Göktepe'de, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ikincisi gerçekleştirilen çocuk şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.
Toyota Plaza Göktepe Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Göktepe, Ören Mahallesi Hüseyin İbrahim İzmirli Caddesi’ndeki plaza yanında düzenlenen etkinlikte gazetecilere yaptığı konuşmada, tüm çocukların bayramını tebrik ettiğini söyledi. İlki geçtiğimiz yıl yapılan şenliği geleneksel hala dönüştürmek istediğini belirten Göktepe, şöyle dedi:
İLERİKİ YILLARDA DAHA DA İYİLERİ…
“Daha önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, plazamızın içinde etkinlik olarak kutluyorduk. Fakat geçen sene şenlik havasında kutlamaya başladık. Görülen ilgiden dolayı busene tekrar devam ettirerek geleneksel hale getirdik. Bunu, sosyal sorumluluk çerçevesinde devam ettirip ileriki yıllarda da daha iyisini yapmayı amaçlıyoruz.
Burada öncelikle; ekip, çalışma arkadaşlarım bu işe çok sahip çıkması beni her şeyden çok onurlandırıyor. Büyük bir istek ve azim ile bugüne günlerdir hazırlanıyorlar. Konuklarımızın daha iyi eğlenmesi ve daha iyi zaman geçirmesi için ellerinden geleni büyük özveri ile yaptılar. Onlara çok teşekkür ediyorum, çok büyük emekleri vardır.”
RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Şenlik kapsamında, plaza yan tarafına oluşturulan platforma aileleri ile birlikte gelen çocuklar, burada kendilerini bekleyen sürprizler karşısında neşeli gün geçirdiler.
Trambolinde eğlenen çocuklar, langırt oynama imkanı buldular. Salıncakta sallanıp ardından 'dönen bağaya’ da binen minikler ellerindeki Türk Bayrakları ile de ‘insan tren’ oluşturdular. Çeşitli ikramların servis edildiği şenlik, günün ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

ONLAR SADECE ARABA SATMIYOR…

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 6 saat 52 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 18 saat 53 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 15 saat 20 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 14 saat 21 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 20 saat 14 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 9 saat 28 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 4 saat 58 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 17 saat 47 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 6 saat 23 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 9 saat 58 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?