Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖNCE YÜRÜYÜŞ SONRA NÖBET

ÖNCE YÜRÜYÜŞ SONRA NÖBET

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesindeki Atatürk Anıtı, ’nöbet’ için hazırlanıyor.
Alınan bilgiye göre, 2016 yılında, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Devlet’in bazı diğer kademeleri içine sızan terör unsurlarınca, Devlet’i ele geçirmek amacı ile hayata sokulan hain darbe kalkışmasının yıl dönümü, tüm Yurtta hatırlanacak.
Zihinlere kazınan ’kabus gecede’ hainlere izin vermeyen, bu uğurda ise vatan toprağına düşen şehitler, rahmetle anılacak.
Karadeniz Ereğli’de de, ilçe kaymakamlığı ve ilçe belediyesince tertiplenen anma programları gerçekleştirilecek.
Ereğlililer; komutanın verdiği emri canı pahasına yerine getirerek darbeci terörist başlarından sözde generali öldürdükten sonra kendisi de Hz. Muhammet’e komşu olan Ömer Halis Demir’i, ilçede ismi verilen bulvara giderek anacaklar, ’adeta’ Halisdemir için yürüyecekler.
Adına ’Demokrasi ve milli birlik yürüyüşü’ denilen etkinlik 19.30’da başlayacak, Köprülü Kavşak mevkisinden şehir merkezine kadar yürünecek.
ANIT’TA HUMMALI ÇALIŞMA
Ardından ise Devrim Bulvarı Atatürk Anıtı’na gelecek binlerce kişi, burada ’nöbet’ tutmaya başlayacak. 21.00’da başlayacak etkinlikte, tutulmaya başlanacak nöbet öncesi protokol konuşmaları yapılacak.
Öte yandan, yenileme çalışması nedeniyle bir süredir inşa işi yürütülen Anıt’ta, bu alanın nöbete hazırlanması için son hazırlıklar bugünde sündü.
Anıt, belediye ait iş makinası marifetiyle tazyikli su ile yıkandı. Çalışmalarda açığa çıkan hafriyat ise ulaşımı tek yönde kontrollü kapatılan yolda belediye araçlarınca alınarak temizlendi. Anıt’a sahne kuruldu, ses sistemi hazırlandı. Hummalı çalışma, haber yayına hazırlandığında sürüyordu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo