Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇİN’İN EN BÜYÜĞÜ, EREĞLİ’YE GELDİ

ÇİN’Ä°N EN BÃœYÜĞÜ, EREÄžLÄ°’YE GELDÄ°

                                                                            EREÄžLÄ°
Çin’de faaliyet gösteren en büyük motor fabrikalarından biri olan Xenic Diesel Engin firmasından bir heyetinin, Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine gediÄŸi bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Ä°stanbul’da kuruduÄŸu jeneratör fabrikasının ardından kısa süre önce de Karadeniz EreÄŸli’de “Güçbir” adı ile fabrika kurup ürünlerini Dünya’nın farklı noktalarına ihraç eden Osman Karakaya, EreÄŸli FM muhabirine konuÅŸtu.
Kurulan dev tesisin kısa süre sonra tam kapasite üretime geçeceğini söyleyen Karakaya, bölgeye yatırım yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Çin’in en büyük motor fabrikaları arasında gösterilen Xenic Diesel Engine’nin sahibi, üretim mühendisi ve satış ekibinden oluÅŸan heyetin; ilçenin SoÄŸanlıyörük Köyü Dehilihakkı mevkisinde kurulan “Güçbir”i ziyaret ettiklerini belirten Karakaya, “iÅŸbirliÄŸini arttırmak için fabrikamıza geldiler. Çinli dostlarımız, burada incelemelerde bulundular” dedi.
KALÄ°FÄ°YE ELEMAN Ä°HTÄ°YACI VAR
Öte yandan, ’kesintisiz enerji’ parolası ile yola çıkarak "Türkiye’yi seviyoruz, Türkiye’de üretiyoruz" sloganıyla üretilen ürünleri onlarca ülkeye ihraç eden Güçbir Jeneratör’ün EreÄŸli’de kurulu fabrikasında çalıştırılmak üzere, deneyimli iÅŸgücüne ihtiyaç duyulduÄŸu belirtildi.
Üretimde bulunan, kısa süre sonra ise tam kapasite ile birimleri aktif hale geçek fabrikada genel muhasebe ile punch, lazer, abkant, giyotin, elektro statik operatörleri alınacağı bildirildi.
Ä°ÅŸ baÅŸvuru müracaatlarının ise hazırlanan CV ile birlikte Güçbir Jeneratör’e ÅŸahsen yapılacağı kaydedildi.
Detaylı bilgi edinmek isteyenlerin (372) 355 73 73 numaralı telefonu aramaları istendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo