Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANIYOR!..

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANIYOR!..

24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla hazırlanan kutlama programı; Kdz. EreÄŸli Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulması ile baÅŸladı.

Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü çalışanları, öğretmenler ve öğrenciler ile ilçe protokolünün  katıldığı törende,  Milli EÄŸitim Müdürü Numan Korkmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu ve BaÅŸ Öğretmen  Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na çelenk koydu, ardından saygı duruÅŸu yapılarak Ä°stiklal Marşı  okundu.

Törene; BEÃœ EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Azar, AK Parti Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, CHP Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Sertan Ocakcı, MHP Kdz.EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Talat Åžeker, Kdz. EreÄŸli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi BaÅŸkanı Hikmet Tezel, Türkiye Harp Malulleri Gaziler Åžehit Dul ve Yetimler DerneÄŸi EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Mehmet Ali Demirdüyen, bazı sivil toplum örgütlerinin yönetici ve temsilcileri,  ÅŸube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde diÄŸer bir program ise saat 14.00’da Erdemir Kültür Merkezi’nde yapılacak. Yine Erdemir Kültür Merkezi’nde saat 16.00’da  BEÃœ EreÄŸli EÄŸitim Fakültesi’nin organizasyonuyla ’Türkiye’de Öğretmen EÄŸitimi’ konulu konferans gerçekleÅŸtirilecek. AkÅŸam saat 18.30’da ise Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürlüğü tarafından EreÄŸli Anadolu Otel’de öğretmenler onuruna yemek verilecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo