Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BU HAFTA 6 FİLM VİZYONA GİRİYOR!..

BU HAFTA 6 FÄ°LM VÄ°ZYONA GÄ°RÄ°YOR!..

Bu hafta 2’si yerli 6 filmden vizyona giren baÅŸrollerini Tayanç Ayaydın ve ÅŸarkıcı Atiye’nin oynadığı "Bana Git De", varoluÅŸ sorgulamalarını aÅŸmak için DoÄŸu’ya yolculuk yapan bir gencin hikayesini anlatıyor.

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 2’si yerli 6 film vizyona girecek.

Handan Öztürk’ün yönettiÄŸi, ÅŸarkıcı Atiye, Tayanç Ayaydın, Seyyal Taner ve Birsen Dürülü’nün oynadığı "Bana Git De" izleyici ile buluÅŸacak.

VaroluÅŸ sorgulamalarını aÅŸmak için DoÄŸu’ya yolculuk yapan bir gencin hikayesinin anlatıldığı filmde Tayanç Ayaydın, varoluÅŸ bunalımını aÅŸmak için Ä°stanbul’dan DoÄŸu’ya doÄŸru yolculuk yapmak isteyen gitarist Ali’yi, Atiye ise ünlü olmak için DoÄŸu’dan kaçıp Ä°stanbul’a gelmek isteyen Leyal’i canlandırıyor.

"Çakallarla Dans 4"

BaÅŸrollerinde serinin ilk üç filminde olduÄŸu gibi Åževket Çoruh, Ä°lker Ayrık, Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun bulunduÄŸu "Çakallarla Dans 4" filminin yönetmenliÄŸini Murat Åžeker yapıyor.

Senaryosu Ali Tanrıverdi ve Murat Åžeker’e ait olan film, imkansızlıklar yüzünden aynı evde yaÅŸayan 4 kafadarın, günün birinde vasiyet olarak bırakılan ve gömü yerini gösterdiÄŸi iddia edilen bir haritanın peÅŸinden Edirne’ye doÄŸru yola çıkma macerasını konu alıyor.

 "Pastoral Amerika"

Oyuncu Ewan McGregor’un ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi olan "Pastoral Amerika" filminde Dakota Fanning, Jennifer Connelly, Ewan McGregor, Rupert Evans ve David Strathairn rol aldı.

Philip Roth’un Pulitzer ödüllü romanından uyarlanan ve dünya prömiyeri eylülde Toronto Film Festivali’nde yapılan "Pastoral Amerika", 1960’ların toplumsal ve siyasal çalkantılarıyla dağılan "mükemmel" bir Amerikan ailesini odağına alıyor.

Film, baÅŸarı merdivenini tırmanıp saygınlık kazanan Seymour Levov ve gözbebeÄŸi ailesini yıllar boyu takip ederken, Vietnam’dan 1968 olaylarına ve Watergate’e ABD tarihine de tanıklık ediyor.

"SavaÅŸ Vadisi"

Mel Gibson’ın yönetmenliÄŸe geri döndüğü, baÅŸrolünde Andrew Garfield’ın yer aldığı "SavaÅŸ Vadisi" filmi, 2. Dünya Savaşı’nda savaÅŸmayı reddeden ve kurÅŸun sıkmadan onlarca hayatı kurtarmayı baÅŸaran Desmond T. Doss’un hikayesini anlatıyor.

Andrew Garfield’in yanı sıra Teresa Palmer, Sam Worthington, Luke Bracey ve Hugo Weaving gibi isimlerin de rol aldığı filmde, Amerikan tarihinin Onur Madalyası’na layık görülen ilk vicdani retçisi Desmond T. Doss’un, 2. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ordusunda görev yaparken yaÅŸadığı sorunlar ve 75’e yakın kiÅŸiyi kurtararak kahraman oluÅŸ süreçleri ele alınıyor.

"Frantz"

Pierre Niney, Paula Beer, Ernst Stotzner ile Marie Gruber’in oynadığı "Frantz" filminin yönetmen koltuÄŸunda François Ozon oturuyor.

"Swimming Pool", "8 Femmes", "Dans la Maison" gibi filmlerle tanınan François Ozon’un Venedik Film Festivali’nde prömiyeri yapılan yeni filmi, savaşın geride bıraktığı hayatları odağına alıyor.

"Lanetli Ev"

Aaron Keeling ile Austin Keeling’in yönettiÄŸi "Lanetli Ev" filminde Emily Goss, Taylor Bottles, Cathy Barnett ile Natalie Pellegrini baÅŸrollerde oynuyor.

Yedi aylık hamile olan genç bir kadının taşındığı yeni evinde yaşadığı paranormal olayları konu edinen korku ve gerilim türündeki filmin konusu özetle şöyle:

"Hamile olan Jennifer Branagan, kocasıyla birlikte doÄŸup büyüdüğü kasabaya taşınmıştır. Yeni evin ürkütücü havası, mobilyaların kendi kendine hareket etmesi ve ruhani varlıkların görünmesiyle kesinleÅŸmiÅŸtir. Jennifer oturdukları evin hayaletli olduÄŸuna ikna olmuÅŸtur fakat kimse genç kadına inanmaz çünkü baÅŸka kimse evde tuhaf bir olay yaÅŸamamıştır. Jennifer’ın yaÅŸadığı duygu karmaÅŸası ile yakın zamanda anne olacağı gerçeÄŸi genç kadının zihnini karıştırır ve kocasıyla arasındaki iliÅŸki giderek gergin bir hal alır."

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo