Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRETMELERE ANLAMLI JEST

ÖĞRETMELERE ANLAMLI JEST

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 24 Kasım Öğretmenler günü sebebiyle İlçede bulunan bazı okulları ziyaret etti.

1 Kasım Genel seçimleri süresince yoğun bir şekilde çalışan AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları, seçim sonrasında da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Erdemir, Cumhuriyet, Nimet, Orhanoğuz ve Atatürk okullarını ziyaret ederek, Öğretmenlere karanfil takdim etti.

ÖĞRETMENLERE ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Kdz. Ereğli Kadın Kolları Başkanı Albayrak ziyarette yaptığı konuşmasında, Öğretmenlere anlamı bir jest yapmak istediklerini belirterek şunları söyledi:

"24 Kasım biliyorsunuz 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. Aynı zamanda bu tarih, Millet Mekteplerinin açılışı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün Başöğretmenlik unvanı aldığı bir gün.   Öğretmenler iyi yetiÅŸmiÅŸ öğrencilerin eÄŸitimine katkıda bulunarak, ülkemizin çaÄŸdaÅŸ dünyada yerini almasında önemli bir rol üstlenmektedirler. Onları yeri hiç bir zaman tartışılmaz ve en büyük saygıyı hak etmektedirler. 

"ZÄ°YARETTE KARANFÄ°L TAKDÄ°M ETTÄ°LER"

Bizlerde Kadın kolları olarak öğretmenler gününü kutlamak için Erdemir, Cumhuriyet, Nimet, OrhanoÄŸuz ve Atatürk Okullarına giderek, çok deÄŸerli öğretmenlerimize karanfil takdim ettik. Bizimle alâkadar olan tüm müdür ve müdür yardımcılarına da teÅŸekkür ediyoruz. DiÄŸer okulları da ziyaret etmek istemiÅŸtik ama zaman darlığı sebebiyle bu düşüncemizi gerçekleÅŸtiremedik. Buradan gidemediÄŸimiz okullardaki öğretmenlerinde öğretmenler gününü kutluyoruz. Ä°yi varsınız, Tüm Öğretmenlerin bu anlamlı günü kutlu olsun”

BAYAN ÇAKIR’DA HAZIR BULUNDU

Kadın Kollarının gerçekleÅŸtirdiÄŸi okul ziyaretlerinde, çok sayıda parti yöneticisinin yanı sıra Ak Parti Kdz. EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı M. Fatih Çakır EÅŸi Ä°lknur Çakır’da hazır bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo