Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

YAĞIŞLI HAVA GERİ DÖNÜYOR...

YAĞIŞLI HAVA GERİ DÖNÜYOR...

Orman ve Su Ä°ÅŸleri Bakanlığından, Türkiye genelinde aralık ayının başına kadar yağış beklendiÄŸi bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yarın Türkiye’nin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, DoÄŸu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Mersin, Çorum, Amasya, Åžanlıurfa ve Adıyaman çevrelerinin yaÄŸmur ve saÄŸanak, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’in ise yer yer gök gürültülü saÄŸanak yağışlı, diÄŸer yerlerin az bulutlu geçeceÄŸi tahmin ediliyor. 

Yağışların, Kıyı Ege ile Antalya ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olması, rüzgarın, Marmara, Ege, Batı Akdeniz kıyıları, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’de güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s), Kıyı Ege’de yer yer kısa süreli fırtına ÅŸeklinde esmesi bekleniyor.

Cuma günü ise Ã¼lke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, GüneydoÄŸu Anadolu, DoÄŸu Anadolu’nun batısı ile Giresun, MuÅŸ, Bitlis ve Şırnak çevrelerinde yaÄŸmur, yer yer de saÄŸanak görülecek.

Karla karışık yağmur bekleniyor

Ãœlke geneli cumartesi günü parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in batısı ile Konya, Amasya, Çorum, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde yaÄŸmur, zaman zaman da saÄŸanak olacak.

Pazar günü ise ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doÄŸusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, GüneydoÄŸu Anadolu, DoÄŸu Anadolu’nun batısı ile Erzurum, Kars, Ardahan, MuÅŸ, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yaÄŸmur ve saÄŸanak, DoÄŸu Karadeniz’in iç kesimleri ile DoÄŸu Anadolu’nun kuzey kesimlerinde karla karışık yaÄŸmur ve yükseklerinde yer yer kar ÅŸeklinde olması tahmin ediliyor.

Pazartesi günü yağışların Türkiye’nin kuzey, iç ve doÄŸu kesimlerinde aralıklarla devam edecek ve hava sıcaklıkları yer yer mevsim normallerinin altına inecek. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo