Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİLER

ÖĞRENCİLERLE BİRARAYA GELDİLER

Eski milli futbolcular Ergün Penbe ve Ceyhun EriÅŸ, Zonguldak Meslek Yüksekokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Eriş, gazetecilere yaptığı açıklamada, zirve için yarışan takımların her hafta liderliği birbirine servis ettiğini belirterek, son haftaların daha zorlu geçeceğini söyledi.

Avrupa’da, Türk takımlarının istikrarlı bir baÅŸarı yakalayamadığını dile getiren EriÅŸ, "Türkiye’de yaÅŸanan 3 Temmuz süreci var. Bu sadece adı geçen takımları deÄŸil, bütün takımları etkiledi. Bunun yanında temel unsurlar var. Altyapı yoksunluÄŸu var. Oyuncularımıza genç yaÅŸta temel eÄŸitimi iyi veremiyoruz. Bunun eksikliklerini çekiyoruz" diye konuÅŸtu.

-Türk takımları futbolcu araştırma sistemine geçmeli"-

Kulüplerin sadece transfer yapılmış olsun diye transfer yapmamaları gerektiÄŸini belirten EriÅŸ, "Oyuncu izleme komitelerinin düzene sokulması lazım. Artık bizim takımlarımız da, Avrupa’daki futbolcu araÅŸtırma sistemini iyi ve kaliteli transferler gelmesi için benimsemesi lazım" ÅŸeklinde konuÅŸtu.

 

-"Galatasaray ÅŸampiyon olamayacaksa, BeÅŸiktaÅŸ olsun"-

Ergün Penbe de, gönlünden geçen ÅŸampiyonun Galatasaray olduÄŸunu ifade ederek, "Galatasaray ÅŸampiyon olamayacaksa, Avrupa kupalarında bizi çok iyi temsil eden BeÅŸiktaÅŸ’ın ÅŸampiyon olmasını isterim" dedi.

BeÅŸiktaÅŸ’ın bütün zorluklara raÄŸmen ligde çok iyi mücadele verdiÄŸine dikkati çeken Penbe, "Avrupa’da bizi çok iyi temsil ettiler. Åžampiyon olurlarsa ayakta alkışlarım" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırının çok vahim bir olay olduğunu kaydeden Penbe, sporda şiddet konusunda halkın bilinçlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo