Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

EVİN BODRUMUNDA PATLAMA: 6 YARALI

EVÄ°N BODRUMUNDA PATLAMA: 6 YARALI

Kozlu ilçesinde bir evin bodrum katında meydana gelen patlamada, 6 genç yaralandı. Vücutlarında 2. ve 3. derece yanıklar oluşan gençler, tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ä°hsaniye Mahallesi’ndeki Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının (TCDD) lojmanlarında, Mehmet Ö’nün oturduÄŸu evin bodrum katından patlama sesi geldi.

Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ekibi ile Kozlu Belediyesi İtfaiyesi araçları geldi.

Patlama nedeniyle yaralanan Ali Ö. (19), Arif K. (18) E.A. (16) Serkan Ö. (19), Anıl A. (18) ve Mertcan Ö.  (17), Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Vücutlarında ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluÅŸan gençlerin, yanık ünitesi bulunan hastanelere sevk edileceÄŸi bildirildi. 

Ä°tfaiye ve polis ekipleri, patlamanın meydana geldiÄŸi bodrum katında çakmak gazı tüpleri buldu. Gençlerin, söz konusu bodrum katını kendilerine oda yaptıkları, zaman zaman burada toplandıkları iddia edildi.  

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo