Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÖĞRENCİLERE MONT VE BOT YARDIMI

ÖĞRENCİLERE MONT VE BOT YARDIMI

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından İlçedeki değişik okullarda eğitim gören 700 öğrenciye, bot ve mont yardımı yapıldı.


Edinilen bilgiye göre, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkıları ile alınan mont ve botlar Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından yardıma muhtaç öğrencilere ulaştırıldı. İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma ile okullarda ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenerek bot ve mont yardımında bulunuldu. Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 700 bot ve montu, Alaplı İlçe Müdürlüğü’ne teslim etti.
Burada konuşan TSO Başkanı Ocak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) gönderdiği parayla tespit edilen öğrencilere mont ve bot temin ettiklerini belirterek, "Odanın katkıları doğrultusunda 700 öğrencimize mont ve ayakkabı yardımını gerçekleştireceğiz. İnşallah öğrencilerimiz bunları güzel bir şekilde, ihtiyaçları çerçevesinde kullanırlar. Bu yardımlarımız da önümüzdeki yıllarda devam edecek" diye konuştu.
Alaplı Milli Eğitim Müdürü Çevat Çevik yardımlarından dolayı teşekkür ederek, "Alaplı TSO ’nın hep desteklerini gördük. İnşallah bundan sonrada görmeye devam edeceğiz. Bu yardımların yerini bulacağından da eminiz" şeklinde konuştu.
TSO, yardım kampanyası çerçevesinde duyarlılık göstererek, mont ve botları öğrencilere dağıtmak yerine okul idarecilerine teslim etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo