12 o C Kdz. Ereğli

“KEDİLERİNDE BİR EVİ OLSUN“

Gündem 8 yıl 5 ay 15 gün 6 saat 44 dakika önce 1356

Haberi Paylaşın

Kdz. Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Köpek Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ardından yeni hizmete açılan Sokak Kedileri Müşahede ve Bakım Evi’ne, öğrencilerin yaptıkları küçük kedi evleri teslim edildi.

Orhan Oğuz İlkokulu 2. Sınıf Öğrencileri, kendi çabalarıyla yaptıkları birbirinden farklı kedi evlerini Karadeniz Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne teslim etti.

Öğretmenleriyle birlikte Köpek Bakım Evi ile Sokak Kedileri Müşahede Bölümü’nü gezen öğrenciler, ’Bizler hayvanları çok seviyoruz. ’Kedilerimiz üşümesin’ diye kartondan ve köpükten yaptığımız evlerin içine halı ve yastık koyduk. Sokaktaki kedilerimizin de bir evi olsun istiyoruz’ diye konuştular.

Çocukların havyanlar konusundaki duyarlılığından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Veteriner Hekim Suna Saraç yeni açtıkları Sokak Kedileri Müşahede Bölümü’nde hasta ve bakıma muhtaç ve yaralı kedileri iyileştirdikten sonra şehrin belli noktalarına konulan Kedi Bakım Evleri’ne bıraktıklarını söyledi.

Orhan Oğuz İlkokulu Müdürü Ruhi Koç’ta öğrencilerine hayvan sevgisi aşıladıklarını belirterek, hazırlanan proje dâhilinde öğrencilerin yaptığı kedi evlerini teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

14 saat 8 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 13 saat 10 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 6 saat 38 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 9 saat 25 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
1 gün 15 saat 20 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 8 saat 59 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
3 gün 12 saat 28 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
1 gün 11 saat 21 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !