Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Oğlunun darp ettiği iddia edilen anne konuştu

OÄŸlunun darp ettiÄŸi iddia edilen anne konuÅŸtu

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde para isteyen oÄŸlunun kendisini darp ettiÄŸi iddiasıyla hakim karşısına çıktığı anne konuÅŸtu. Anne, “OÄŸlum bana asla vurmaz” diye konuÅŸtu.


Zonguldak’ta dün 1. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleÅŸtirilen duruÅŸmaya tutuksuz sanık A.B., SEGBÄ°S üzerinden katılırken annesi Fatime B. ise duruÅŸmaya katılmadı. Annesi Fatime B.’yi, istediÄŸi parayı vermemesi üzerine darp ettiÄŸi iddia edilen A.B., suçlamaları kabul etmedi.
Ä°ÅŸsiz olduÄŸu için Ä°stanbul’a gitmek için annesinden para istediÄŸini ifade eden A.B., "üst soya karşı yaralama" suçu iÅŸlediÄŸi gerekçesiyle 150 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hapis cezası ise para cezasına çevrilerek, 3 bin lira para cezası verildi. A.B.’nin sabıkasız olması ve daha önce suç iÅŸlememiÅŸ olması nedeniyle hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

“OÄŸlum bana asla vurmaz”
Mahkeme sonrası Ä°HA’ya konuÅŸan anne Fatime B., oÄŸlunun kendisine vurmadığını söyledi. Mahkemede de oÄŸlunun kendisini darp etmediÄŸini söyleyen anne Fatime B., oÄŸlu A.B. ile sıklıkla görüştüklerini anlattı. Anne Fatime B., “Omuzuma vurma yok, dövüş yok. Mahkemede de asla çocuÄŸum bana vurmadı dedim. Ben çocuÄŸumu seviyorum dedim. OÄŸlum beni sürekli arar. Bugün yine mahkemeden sonra görüştük. Günde en az üç kez görüşüyoruz. Bana mahkeme sonucunu söyledi. ’Anne boÅŸver. HerÅŸeyin üstesinden geliriz’ dedi. Bir sorun yok. Dövüş yok. Omuz atma yok. Her ay bize bin lira para gönderiyor. OÄŸlum bana asla vurmaz. Ben onları gece kalkıp çorba piÅŸirip de büyüttüm. Bana asla vurmaz” diye konuÅŸtu.

Baba, "Oğlum her ay bize para gönderiyor"
Baba Nevzat B. ise olayın yaklaşık 2 yıl önce meydana geldiÄŸini anlattı. Baba Nevzat B., "Bundan yaklaşık iki yıl öncesiydi. Ä°stanbul’dan gelmiÅŸ. Eve geldi. Bana demez o her zaman annesine söyler. Annesinden harçlık istemiÅŸ. O da babandan iste demiÅŸ. Ben de ’OÄŸlum sana ne kadar lazım’ deyince o da ’Ne verirsen ver baba’ diye konuÅŸtu. Ben de çıkartıp 250 lira para verdim. O gece gitmedi. Bir gün sonra Ä°stanbul’a gitti. Burada kamu davası açmışlar. Bir kez mahkemeye de girdik. Aynı söylediÄŸim ÅŸeyi orada da söyledim. BaÅŸka bir ÅŸey yok. Annesinin üzerine yürüdüğünü ve omzuna vurduÄŸunu oÄŸlumun eÅŸi yazdırmış sonradan. Zaten bu dava bu kadar sürmeyecekti. Ondan sonra devam etti. Bu mahkemelik de olmazdı. Her gün iki kez telefon eder. OÄŸlum her ay bin lira para gönderiyor. EÅŸiyle boÅŸanma davası var. O yüzden avukat tuttuk. Onun masrafları için de para gönderiyor. BoÅŸanma aÅŸamasındalar" diye ifade etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo